U ugurkahraman12 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 "Ghost of Tsushima" oyununda "Frame Generation" özelliğini açtığımda FPS artıyor, ancak tuşlara bastığımda gecikme (input lag) yaşıyorum. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
"Ghost of Tsushima" oyununda "Frame Generation" özelliğini açtığımda FPS artıyor, ancak tuşlara bastığımda gecikme (input lag) yaşıyorum. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 NVIDIA Reflex varsa ayarlarda aç Full'e.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 31 Temmuz 2024 #3 NVIDIA Reflex açabilirsiniz varsa.
U ugurkahraman12 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 SSVinvo dedi: NVIDIA Reflex varsa ayarlarda aç Full'e. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Reflex açık olduğu halde öyle oluyor ama sadece Ghost of Tsushima da oluyor.
SSVinvo dedi: NVIDIA Reflex varsa ayarlarda aç Full'e. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Reflex açık olduğu halde öyle oluyor ama sadece Ghost of Tsushima da oluyor.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 ugurkahraman12 dedi: NVIDIA Reflex açık olduğu halde öyle oluyor ama sadece Ghost of Tsushima da oluyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki o oyunda Frame Generation sıkıntısı var bilemedim.
ugurkahraman12 dedi: NVIDIA Reflex açık olduğu halde öyle oluyor ama sadece Ghost of Tsushima da oluyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki o oyunda Frame Generation sıkıntısı var bilemedim.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 31 Temmuz 2024 #6 GoT'da FG iyi çalışmıyor. Ben de oyun çıktığı dönemde sorun yaşamıştım. Mümkünse sadece DLSS kalitede kullanın.
GoT'da FG iyi çalışmıyor. Ben de oyun çıktığı dönemde sorun yaşamıştım. Mümkünse sadece DLSS kalitede kullanın.
U ugurkahraman12 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #7 455146 dedi: GoT'da fg iyi çalışmıyor. Ben de oyun çıktığı dönemde sorun yaşamıştım. Mümkünse sadece DLSS kalitede kullanın. Genişletmek için tıkla... Sadece DLSS kullanırsam oyun kasıyor.
455146 dedi: GoT'da fg iyi çalışmıyor. Ben de oyun çıktığı dönemde sorun yaşamıştım. Mümkünse sadece DLSS kalitede kullanın. Genişletmek için tıkla... Sadece DLSS kullanırsam oyun kasıyor.