Sürprizbozan Ghost of Tsushima hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

668214

Hectopat
PC'ye çıktıktan sonra oyunu oynama imkanım oldu ve bayıldım. Dövüş sistemi, hikayesi, atmosferi, ana karakteri ve diğer unsurlarıyla benim gözümde başyapıt olmayı başardı. Benim puanım 10/10. Sizin düşünceniz nedir? Bu arada, son kısımda soldaki seçeneği mi yoksa sağdaki seçeneği mi seçtiniz?

Grafikleri kötü.
960x0.png

Ben oyunu henüz bitirmedim fakat söyleyebilirim ki içerik açısından dopdolu bir oyun. Öyle Far Cry 6 gibi boş yan görevler koymamışlar. Tabii çok sayıda bir düşman üssünü ele geçiriyoruz fakat yan hikaye bakımından yelpazesi çok geniş olan bir oyun. Yeri geliyor destan modunda hazine arar gibi lokasyon arıyoruz yeri geliyor Uncharted'daki gibi sağa sola tırmanıyoruz yeri geliyor Assassin's Creed oynuyormuşuz gibi hissettiriyor. Kılıçla oynamak da ayrı mükemmel onu saymıyorum bile karakter geliştikçe yeni kombolar açılıyor ve oynamaktan daha çok keyif alıyorsun. Şansıma oyunda 15 saati devirdikten sonra son güncelleme ile oyuna girilmez oldu umarım düzeltirler.

Grafikleri kötü.

Grafikler kötü denmez bence kendine özel güzel bir havası var. Ben RDR2 de takılmıştım 20 saat (oyunu 3 defa bitirdim öylesine girdim sadece John kısmını bitirdim tekrar) ve ardından oyuna girmiştim dediğin gibi grafikler kötü gelmişti bayağı yavan hissettirmişti fakat 3-4 saat sonra grafiklere alıştım ve özellikle destan görevleri var onları yaparsan mükemmel bir grafik sinematiği sunuyor bayılmıştım.

Ben oyunu henüz bitirmedim fakat söyleyebilirim ki içerik açısından dopdolu bir oyun. Öyle Far Cry 6 gibi boş yan görevler koymamışlar. Tabii çok sayıda bir düşman üssünü ele geçiriyoruz fakat yan hikaye bakımından yelpazesi çok geniş olan bir oyun. Yeri geliyor destan modunda hazine arar gibi lokasyon arıyoruz yeri geliyor Uncharted'daki gibi sağa sola tırmanıyoruz yeri geliyor Assassin's Creed oynuyormuşuz gibi hissettiriyor. Kılıçla oynamak da ayrı mükemmel onu saymıyorum bile karakter geliştikçe yeni kombolar açılıyor ve oynamaktan daha çok keyif alıyorsun. Şansıma oyunda 15 saati devirdikten sonra son güncelleme ile oyuna girilmez oldu umarım düzeltirler.

Grafikler kötü denmez bence kendine özel güzel bir havası var. Ben RDR2 de takılmıştım 20 saat (oyunu 3 defa bitirdim öylesine girdim sadece John kısmını bitirdim tekrar) ve ardından oyuna girmiştim dediğin gibi grafikler kötü gelmişti bayağı yavan hissettirmişti fakat 3-4 saat sonra grafiklere alıştım ve özellikle destan görevleri var onları yaparsan mükemmel bir grafik sinematiği sunuyor bayılmıştım.
Bana göre Just cause 3'ün grafikleri bile bu oyunu tokatlar. Oynadın mı Just cause 3 4k ultra ayarlarda oyna sonra konuş.

Bana göre Just cause 3'ün grafikleri bile bu oyunu tokatlar. Oynadın mı Just cause 3 4k ultra ayarlarda oyna sonra konuş.
Bana göre baya yeterli grafiklere sahip. Sizin için öyle olmasa bile sadece grafikleri yüzünden balon denilmez bence. Bu oyun vadettiği tek şey grafikleri değil çünkü. Oyunu sadece YouTube'da aratıp yorum yapmışsınız sanki.

Bana göre Just Cause 3'ün grafikleri bile bu oyunu tokatlar. Oynadın mı Just Cause 3 4K Ultra ayarlarda oyna sonra konuş.

Başka bir oyunun garfiği bu oyunu ilgilendirmez. Sanat grafiği aynı değil. Birisi Moğol'un istilası altındaki ülkeyi konu alıyor ve çevre ona göre dizayn edilmiş. Gidip Cyberpunk grafiği uygulacak halleri yok etraf yeşillik nereyi parlatsınlar? Ayrıyeten Just Cause 3'ü oynamadım fakat grafiklerine baktım ve grafikler kesinlikle aynı değil ghostunki daha iyi. Sen muhtemelen oradaki grafik dizaynını oyunla eşleşmesini beğenmişsin. Bu mantıkla ben de Minecraft'ın grafik sanatını beğeniyorum o zaman Just Cause 3 ün grafiklerine fark atar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı