Ghost of Tsushima nasıl?

Ozzy34

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı
RDR 2 iki kere %100 oynayarak bitirdim, Spider-Man 1 ve 2 kısa zamanda oynayıp tüm yan etkinlikler ve yan görevler dahil %100 bitirdim ve bayağı bayağı oyunları oynarken sürüklendim. Tamamen ekrana bağladılar beni GoT director's cut versiyonunu Epic'ten almıştım ilk PC'ye çıktığında fakat oyunun bir türlü içine giremiyorum hemen sıkılıyorum. Bugün bir daha indirip bir kere daha oynayayım dedim ama oyunmu sıkıcı yoksa bana mı hitap etmiyor anlamadım.

Bence gayet güzel oyun ama herkese hitap etmeyebilir.

Bende bitiremedim ya. Yani bakıyorsun oyunda her şey güzel grafikler güzel oynanış güzel atmosfer bölüm tasarımı ulan her şey güzel ama zevk almıyorum cok garip.

Japon kültürünü ve kılıç kullanmayı seviyorsan oyna. yoksa sarmaz

Bazı oyunlar pratikte sana çok hitap etse de bir türlü içine giremiyorsun. Misal ben 3. Şahıs shooter çok sevmeme rağmen bir türlü Max Payne serisine ısınamadım

Hocam bence biraz zorlayıp kendinizi ilerleyin bende sizin gibi zevk alamadığım zamanlarda oyundaki en ufak şey bağlayabiliyor bir anda he baktınız olmadı yapacak bir şey yok her oyun herkese hitap edemez sonuçta başka bir oyuna yönelirsiniz.

Hocam oynadım bütün görevleri bitirdim oyun çok güzel fakat sonunda öyle bir final olmadı sadece görevler bitti.

Bence mükemmel bir oyun. Ama herkesin düşünceleri farklı tabii. Ben her türden oyunu oynayacak bir insanım. Yani pek seçici değilim. Ama eleştirmen incelemelerini göz önüne alırsak oyunun iyi olduğu aşikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…