Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 952 5 Ocak 2024 #1 En yakin indirim tarihi ne zaman olur? Tarihleri var mi? Son olarak Ghost of Tsushima oyunu indirime girer mi sizce? Şu an 599TL.
En yakin indirim tarihi ne zaman olur? Tarihleri var mi? Son olarak Ghost of Tsushima oyunu indirime girer mi sizce? Şu an 599TL.
M muho201423 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #2 Squu dedi: En yakin indirim tarihi ne zaman olur? Tarihleri var mi? Son olarak Ghost of Tsushima oyunu indirime girer mi sizce? Şu an 599TL. Genişletmek için tıkla... PS Plus üyeliğin varsa bedava oynayabilirsin. Ben bedavaya oynamıştım.
Squu dedi: En yakin indirim tarihi ne zaman olur? Tarihleri var mi? Son olarak Ghost of Tsushima oyunu indirime girer mi sizce? Şu an 599TL. Genişletmek için tıkla... PS Plus üyeliğin varsa bedava oynayabilirsin. Ben bedavaya oynamıştım.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 952 5 Ocak 2024 #3 muho201423 dedi: PS Plus üyeliğin varsa bedava oynayabilirsin. Ben bedavaya oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Plus'um vardi önceden oyunu oynayip bitirdim zaten. Ama bende oyle bir etki olusturdu ki satin almak istiyorum. Malum Plus fiyatlari uctu gidiyor cok pahali.
muho201423 dedi: PS Plus üyeliğin varsa bedava oynayabilirsin. Ben bedavaya oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Plus'um vardi önceden oyunu oynayip bitirdim zaten. Ama bende oyle bir etki olusturdu ki satin almak istiyorum. Malum Plus fiyatlari uctu gidiyor cok pahali.