Ghost of Tsushima vs RDR 1


Days Gone bitirdim. Oyunu çok sevdim. Sevmediğim kısım ise gizlilik, takip görevleri ve bayıcı uzun diyaloglar. Days Gone'ın diğer kısımları hoşuma gittiği için ve 400TL gibi ucuz bir fiyata alabildiğim için idare edebiliyorum sevmediğim kısımları. GoT ise hem pahalı hem de seveceğim şüpheli ancak sevmediğim kısımlar şimdiden garanti, üstelik tekrar eden görevler de herkesin ortak şikayeti tüm bunlara rağmen GoT mutlaka al oyna der misiniz?
 
Mutlaka al oyna demem şahsen. Oynanır ama kesin oynanması gereken bir oyun diyemem.
 
Ghost of Tsushima her açıdan ortalama bir oyun olsa da, ilginç bir albenisi var. Severek oynayacağınızı düşünüyorum.
 

Bu oyun bence kesinlikle iyi, ama başkaları oyunu bitirip de "ya bu beni mutsuz etti" demesi bence oyuna haksızlık olur. Evet, sıkıcı yerleri var mı? Var. Ama hangi oyunda yok ki? Hikaye öyle çok çarpıcı değil, kabul (ama kesinlikle kötü de değil), ama atmosferi ve teması o kadar güzel ki, sırf o ortamı yaşamak için bile oynanır. Herkesin bir kere deneyimlemesi gereken bir şey bu.

RDR1 konusuna gelirsek, çok eski bir oyun. Eğer şimdi bir tanesini seçmek zorunda olsaydım gidip o parayı verip RDR1 almazdım açıkçası. Yıllar sonra bir şans daha verdim, ama o eski hazzı bulamadım. Şahsen ben olsam, gider Ghost of Tsushima alırdım. Tamam, öyle "efsane bir oyun" değil belki ama oynanır mı? Oynanır, hem de keyifle.
 
RDR'yi PS3'te %100 bitirmiş biri olarak söylüyorum, RDR'nin PS3 performansı berbat, sık sık FPS düşüşleri oluyor ve çözünürlük 640p. Oyuna da size de yazık olur.
 
RDR'yi PS3'te %100 bitirmiş biri olarak söylüyorum, RDR'nin PS3 performansı berbat, sık sık FPS düşüşleri oluyor ve çözünürlük 640p. Oyuna da size de yazık olur.
PS3'te sabit 720p ve sabit 30 FPS çalışan oyun yok sayılır hocam. Hatta Sony'nin kendi PS3 özel oyunları yeri geldiğinde 3. parti oyunlardan daha kötü çalışıyor. Ha tabii yine de PC'de 1080p'de 150FPS oynamak daha mantıklı olur deneyim açısından.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…