Şimura Bey'i kurtardım ve şimdi oyun acayip sıkıcı olmaya başladı. Karakter geliştirmek başlarda keyifliydi şu an yaklaşık 12 saat oynadım ve karakterim gelişmiyor gibi hissediyorum. Savaşlar ise çok kolay tek başıma 30 40 düşman arasından hasar almadan çıkabiliyorum. Oyunda kombo falan yok sağ tık abanma oyunu bildiğiniz çünkü sol tıkın işlevi yok.
Hele ağır saldırıları hızlandırma skillini açtıktan sonra hiç sol tık basmaz oldum. Bosslar belki iyidir dedim ondan ilerledim onlarda beklediğim kadar sarmadı çok basitlerdi. Tek 1 parry ardından sağ tık abanıp Boss'un yarı canını alıyorum bayağı saçma geliyor bu bana.
Yan görevler sıkıcı, hikaye 1 tık ilginçti ancak çok fazla amelelik yaptırıyorlar ve bence kasıtlı olarak yavaş at sürmemiz zorlanmış. Ben yarıda bıraktım şu an sıkılıp, ilk defa bir oyunu bu kadar oynayıp bırakıyorum diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
He savaş duruşları da bayağı saçma onları da söylemeden geçemiyeceğim. Özel animasyonları var falan ama X düşmanı 1. duruş ile sağ tık abanarak öldürüyorum sonra Z düşmanı 2. duruş ile sağ tık abanarak öldürüyorum böyle uzuyor gidiyor derinlik falan yok.