Ghost of Tsushima'da DLSS nasıl açılır?

Capitalist Wefy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3050
i5-12450H
8 GB Ram
FSR var fakat 60 FPS gibi nedense hissettirmiyor. 75 FPS olarak gösteren yerde sanki 50 alıyormuşum gibi minik takılmalar oluyor ve bu can sıkıcı. İnternetten baktığımda ise DLSS olduğunu söylüyorlar fakat ben sadece FSR'ı bulabildim. Nasıl açabilirim?

FSR var fakat 60 FPS gibi nedense hissettirmiyor. 75 FPS olarak gösteren yerde sanki 50 alıyormuşum gibi minik takılmalar oluyor ve bu can sıkıcı. İnternetten baktığımda ise DLSS olduğunu söylüyorlar fakat ben sadece FSR'ı bulabildim. Nasıl açabilirim?

Ayarlarda olması lazım belki direkt DLSS değil de upscaling falan yazar. Sürücüleri güncellemeyi de unutma hocam.

Ayarlarda olması lazım belki direkt DLSS değil de upscaling falan yazar. Sürücüleri güncellemeyi de unutma hocam.
1751741357814.png

Sürücülerin hepsi güncel hocam, galiba desteklenmiyor

1751741398714.png

Yukarı ölçekleme upscaling demek hocam zaten orada olması lazım onu aç. Sen kare üretmeyi açmışsın yazılım tabanlı olduğu için 70-80 FPS 40FPS gibi hissettirir.
Hocam 10 yıldır ölü bir pcyi kullanıyorum, cahilliğimi affedin. :) Şuan çok daha iyi sağolun.

Hocam 10 yıldır ölü bir PC'yi kullanıyorum, cahilliğimi affedin. :) şu an çok daha iyi sağ olun.

1751742818526.png

DLSS'i açtıktan sonra hata aldık, biz DLSS ile oynayamayacağız galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı