zimento Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Ghost of Tsushima'da V-Sync açık olmasına ve dinamik çözünürlük ölçeklemenin 60 olmasına rağmen FPS sabitlenmiyor. FPS'i sabitlemek için başka uygulamalar kullanınca da oyun çok kasıyor.
Merhaba, Ghost of Tsushima'da V-Sync açık olmasına ve dinamik çözünürlük ölçeklemenin 60 olmasına rağmen FPS sabitlenmiyor. FPS'i sabitlemek için başka uygulamalar kullanınca da oyun çok kasıyor.
J jeaxwd Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 32 26 Mayıs 2024 #2 AMD kartınız varsa chill kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS zimento Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 jeaxwd dedi: AMD kartınız varsa chill kullanın. Genişletmek için tıkla... Denedim sabitlenmiyor. MSI Afterburner'ı denedim onda sabitlendi ama oyun kasmaya başladı. Artı 0 Eksi
jeaxwd dedi: AMD kartınız varsa chill kullanın. Genişletmek için tıkla... Denedim sabitlenmiyor. MSI Afterburner'ı denedim onda sabitlendi ama oyun kasmaya başladı.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 26 Mayıs 2024 #4 Bu kadar şeyi üst üste yaparsanız oyun kasar tabii Artı 0 Eksi
KS KS zimento Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 recep50 dedi: Bu kadar şeyi üst üste yaparsanız oyun kasar tabii Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı ayrı denedim. İşlemci ısınıyor diye FPS'yi sabitlemek istiyorum. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Bu kadar şeyi üst üste yaparsanız oyun kasar tabii Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı ayrı denedim. İşlemci ısınıyor diye FPS'yi sabitlemek istiyorum.