Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 12 Temmuz 2024 #1 Ghost of Tsushima oynuyorum fakat haritanın kuzey tarafındaki görevlere ulaşmam için kalenin içindeki köprüden geçmem lazım fakat kaleye hiçbir giriş yok. Her yerde bir şey aradım fakat yok. 2 gündür 10 dakika oynayıp çıkıyorum bunun yüzünden. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
Ghost of Tsushima oynuyorum fakat haritanın kuzey tarafındaki görevlere ulaşmam için kalenin içindeki köprüden geçmem lazım fakat kaleye hiçbir giriş yok. Her yerde bir şey aradım fakat yok. 2 gündür 10 dakika oynayıp çıkıyorum bunun yüzünden.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 15 Temmuz 2024 #2 Yukarıya fast travel yaparak geç. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 29 Temmuz 2024 #3 SHYAH dedi: Yukarıya Fast travel yaparak geç. Genişletmek için tıkla... Bunu deniyordum cast travel yapacak yer yok saniyordum küçük bir yer varmış oraya yapabildim sağ ol. Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Yukarıya Fast travel yaparak geç. Genişletmek için tıkla... Bunu deniyordum cast travel yapacak yer yok saniyordum küçük bir yer varmış oraya yapabildim sağ ol.