Ghost of Tsushima'dan Elden Ring'e geçilmesi kolay mı?

DS 1 ile DS Remastered aynı oyun değil mi. DS 1'in görüntüsü güzel gözükmedi aslında.

DS 1 ile DS Remastered aynı oyun değil mi. DS 1'in görüntüsü güzel gözükmedi aslında.
Remastered'ı kastettim ama aslında aynı oyunlar. Ufak tefek düşman farklıkları yada dengeleme olabilir ama bütün olarak değişmemiş.

Remastered PC'lerde güzel çalışyor ve Hz desteği de 30 değil, 165'e kadar bile çıkıyor. Grafikleri de az da olsa iyileştirilmiş.

Teşekkürler. Biraz daha araştırdıktan sonra dediğniz gibi deneyeceğim.

Teşekkürler. Biraz daha araştırdıktan sonra dediğniz gibi deneyeceğim.
Hocam aslında bana sorarsanız özel bir şey yok. Özellikle Elden Ring DLC'de, From Software, zor olsun diye yaptıklarını açıkladıklarından beri soğuğum Dark Souls ve Elden Ring'e.

Hocam aslında bana sorarsanız özel bir şey yok. Özellikle Elden Ring DLC'de, From Software, zor olsun diye yaptıklarını açıkladıklarından beri soğuğum Dark Souls ve Elden Ring'e.

Zaten bu oyunlar zor olması için yapıldı diye biliyorum.

Bende asla korsan kullanmam kul hakkı olduğunu düşünürüm hep korsana teşvik etmiyorum zaten. Benim bahsettiğim demo gibi korsandan 3 saat falan oynayıp daha sonra orijinal ürünü alıp oynamak

Tavsiyem Elden Ring'ten önce Black Myth: Wukong alıp onu oynayın zorluğu çok tatlı bir seviyede ve Elden Ring'e güzel bir hazırlık olur.
Teşekkürler onu da denemeyi planlıyorum ancak şu büyük bugların düzelmesini beklemekteyim.

Ben 4 üncü chapterin sonlarına geldim hocam. 35 saat oynamışım henüz bir bug ile karşılaşmadım.
Hocam izlediğim YouTuber'ler çok yakınıyordu oyun daha çıkmaması gereken bir zamanda çıktı çok fazla bug var falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…