Ghost of Yōtei alınır mı?

ircoas

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Islemci:AMD Ryzen™5 7600X
Anakart:GIGABYTE B650M DS3H
Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40
Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS
Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC
Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
SSD:CRUCIAL P3 1TB
Meslek
Ogrenci
Dostlar para olarak sıkıntıya girmeyeceğim ancak değer mi? Tsushima'yı severek bitirdim bayağı keyif aldım. Ne diyorsunuz? İndirim mi bekleyeyim yoksa alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kütüphane koleksiyonu yapmıyorsan internetten ortak Steam hesabı alabilirsin 10-30TL arasına. Ben öyle yapıyorum.

Eğer kütüphane koleksiyonu yapmıyorsan internetten ortak Steam hesabı alabilirsin 10-30TL arasına. Ben öyle yapıyorum.
Hocam oyun PC'de yok. Playstation özel şuan da.

Dostlar para olarak sıkıntıya girmeyeceğim ancak değer mi? Tsushima'yı severek bitirdim bayağı keyif aldım. Ne diyorsunuz? İndirim mi bekleyeyim yoksa alayım mı?
Grafik olarak Tsushima' nın ilerisinde bir oyun baya gerçekçi olmuş ben oynamadım ama biraz oynanış videosu seyrettim baya sağlam duruyor. Evet pahalı oyun ama PS5 de hangi oyun ucuz ki? Bence alınır.

Hocam oyun PC'de yok. PlayStation özel şu an da.

Aynısı PS hesapları içinde var bildiğim kadarıyla. Ha ama ben para verir alırım sıkıntı değil derseniz yakın zamanda indirim varmı bilmiyorum.

Ben çok keyif alarak 40 saat civarında oynayıp bitirdim. Atmosferi, hikayesi, oynanışı ile bence parasına değer.

Grafik olarak Tsushima' nın ilerisinde bir oyun baya gerçekçi olmuş ben oynamadım ama biraz oynanış videosu seyrettim baya sağlam duruyor. Evet pahalı oyun ama PS5 de hangi oyun ucuz ki? Bence alınır.
Bende bu kafada düşündüm. Hiç bir oyun ucuz değil.
Ben çok keyif alarak 40 saat civarında oynayıp bitirdim. Atmosferi, hikayesi, oynanışı ile bence parasına değer.
Tamamdır o zaman hocam. Deluxe paket değer mi? 3449 mu vereyim 3849 mu?

Aynısı PS hesapları içinde var bildiğim kadarıyla. Ha ama ben para verir alırım sıkıntı değil derseniz yakın zamanda indirim var mı bilmiyorum.

Var ama PlayStation ortak hesaplarında bazen giremiyorsunuz başkasi oynarken. O sorun olabiliyor.

Bence değmez, standart sürüm yeterli.

Bence oyun muhteşem olmuş sırf yotei oynamak için bu indirimden Tsushima çektim PC'ye yotei geldiğinde ikisini arka arkaya oynamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…