Ghost of Yōtei'den yeni fragman yayınlandı

hayaletbabo

Kilopat
Geçtiğimiz haftalarda oynanış videosu yayınlanan Ghost of Yotei'den yeni fragman geldi. Dün akşam gerçekleşen Gamescom Opening Night Live etkinliğinde Ghost of Yotei'nin yeni fragmanı yayınlandı. 2 Ekim 2025 tarihinde yayınlanacak oyunun fragmanı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine düşmanları parçalama mekaniği yok sanırım.

Aman kalsın hocam. Halihazırda Yōtei six dedikleri şey işi assassin's creed tarafına çekiyor. Az olsun öz olsun.
Hocam şahsen tsushima yı yaklaşık olarak 120+ saat onamış biri olarak işin kaşarı olduktan sonra hikaye modunda çok bişey yapamıyorsun o yüzden destan modu var ama muhtemelen 100 saat daha ona harcadıktan sonra bitecektir destan modu da o yüzden bana kalırsa assasins creed kadar olmasa bile 2-3 yılda bir oyun çıkartmak oyuncuyu tatmin edecektir ve ben şahsen her yeni oyun çıktığında eski oyunları da oynuyorum.

Hocam zaten 2-3 senede bir çıkartmaları işi o boyuta götürüyor. Beklet kardeşim rockstar gibi 13 sene (!). o kadar değil de bana göre oluru en az 5 sene. Yapılma harcanan paraya göre 6 bile olabilir.

Bana kalırsa bu doğru yaklaşım ama firmalar sömürmeye çalışıyor oyuncuları artık. Sürekli biraz değiştirilmiş eski oyunun yenisi yapılıyor.
Sucker punch ın öyle bir şirket olduğunu sanmam.

Hocam zaten 2-3 senede bir çıkartmaları işi o boyuta götürüyor. Beklet kardeşim rockstar gibi 13 sene (!). o kadar değil de bana göre oluru en az 5 sene. Yapılma harcanan paraya göre 6 bile olabilir.
Hocam onun için de aslında gidip "Oh oyunu çıkarttık yatma vakti" değil hatta atıyorum kafadan Yotei nin %70 ini bitirmişken daha diğer oyuna başlamaları gerekiyor.

Zaten genelde öyle yapıyorlar. Sony çatısındaki şirketler bu konuda nadiren sıkıntı yaşıyor. Dediğiniz gibi sucker punch o tarz bir şirket değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…