Steam Ghost Recon Breakpoint 53,80 TL

Aras the Great

Kilopat
Oyun oynanmayacak kadar kötü değil, bir bakın derim.
https://store.steampowered.com/app/2231380/Tom_Clancys_Ghost_Recon_Breakpoint/
GRT_STD_Edition_Store_Portrait_1200x1600_1200x1600-b08ee70d85ee2649b6e9c575d9192e66.jpg

Nays ile alırsanız 10 TL daha düşüyor 43 TL oluyor, neredeyse bedava kaçırmayın bence.

Son düzenleme:
Klasik bir Ubisoft oyunu ancak 53 TL'ye çok net değer, askeri tipte olması da apayrı bir zevk veriyor. İlk çıkışındaki kadar da kötü değil toparlanmış halde ve gizlilikte tatlı detaylarla oynanıyor.

Klasik bir Ubisoft oyunu ancak 53 TL'ye çok net değer, askeri tipte olması da apayrı bir zevk veriyor. İlk çıkışındaki kadar da kötü değil toparlanmış halde ve gizlilikte tatlı detaylarla oynanıyor.
Yapay zeka kısmından çok eleştiri aldı fakat katılıyorum verdiği vibe oldukça hoş.

Yapay zeka kısmından çok eleştiri aldı fakat katılıyorum verdiği vibe oldukça hoş.

Hocam biraz konu ile alakasız olacak ama ben sizi her zaman Steam indirimleri ile alakalı konu açarken görüyorum. O yüzden eğer konusunu açmadıysanız HOI4 102 TL, High on Life 60,72 TL. Söylemek istedim. Saygılar
+R6 91.60 TL

Hocam biraz konu ile alakasız olacak ama ben sizi her zaman Steam indirimleri ile alakalı konu açarken görüyorum. O yüzden eğer konusunu açmadıysanız HOI4 102 TL, High on Life 60,72 TL. Söylemek istedim. Saygılar
Sağolun hocam, HOI4 konusu açıldı o yüzden açmadım, diğer dediğiniz oyunun konusunuda siz açabilirsiniz bende yorum yaparım nede olsa siz farketmişsiniz :D.

Türkçe yaması var mı bunun?
Karşı forumlarda olması lazım, Technopatda yok.

Sağ olun hocam, HOI4 konusu açıldı o yüzden açmadım, diğer dediğiniz oyunun konusunuda siz açabilirsiniz bende yorum yaparım ne de olsa siz fark etmişsiniz :D.

Yok hocam o işler sizin. Ben sadece haberlere, konulara bakar merak ettiğim konuda soru sorar çıkarım. O işler sizin işiniz ve olsa olsa en iyi siz yaparsınız.

Yok hocam o işler sizin. Ben sadece haberlere, konulara bakar merak ettiğim konuda soru sorar çıkarım. O işler sizin işiniz ve olsa olsa en iyi siz yaparsınız.
Teşekkür ederim hocam, genelde hoşuma giden iyi indirimdeki oyunlar indirime girerse herkes faydalanması için konusunu açıyor, yinede teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı