Steam Ghost Recon Breakpoint 53,80 TL

Gold Ultimate standart sürümleri arasındaki fark nedir?

Standart kesinlikle almayınız, bölüm 2 ve 3 için Year 1 almanız gerekecek. En düşük Gold alın. Ultimate ile -bölümler dahil- sadece kozmetik falan geliyor, gereksiz.

Hala bedava hocam.

Hala bedava hocam.

Biliyorum hocamda SteamDB'den indirim almadan birkaç gün öncesine bakıp BF5 ile karşılaştırınca çok daha fazla oynayan olduğunu gördüm bir de 84'lük indirimle çoğu kişi almıştır sayılar daha da artar muhtemelen. Bir de dediğim gibi WW teması sarmıyor 2042 çok eğlenceli geldi.

Standart kesinlikle almayınız, bölüm 2 ve 3 için Year 1 almanız gerekecek. En düşük Gold alın. Ultimate ile -bölümler dahil- sadece kozmetik falan geliyor, gereksiz.
Breakpoint de o kadar önemlimi packli hali, alınması durumunda Goldmu alınmalı ve Year passler ne iş görüyor?

Hocam bu oyunun amacı ne? Oyunu indirdim ama ne yapacağımı anlamadım.

Breakpoint de o kadar önemlimi packli hali, alınması durumunda Goldmu alınmalı ve Year passler ne iş görüyor?

Year pass sadece bölüm 2 ve 3’ün kilidini açıyor diye biliyorum. Sürümler o kadar önemli daha sonra para vermek istemiyorsanız. Paranız varsa ve kozmetikçi iseniz Ultimate alın tabii ki, ama amacınız sadece oyunu oynamak ise Gold yeterli. Deluxe almayın, yanında bölümler gelmiyor.

Year passler hikayenin devamı yani anladığım kadarıyla.

Year passler hikayenin devamı yani anladığım kadarıyla.

Aynen öyle. Bölüm 1 bitince diğerleri kilitli, Ubisoft’tan hiç beklemezdim böyle bir şey. Bende bu indirimle sahip olmama rağmen Ultimate almıştım kozmetikleri için.

Aynen öyle. Bölüm 1 bitince diğerleri kilitli, Ubisoft’tan hiç beklemezdim böyle bir şey. Bende bu indirimle sahip olmama rağmen Ultimate almıştım kozmetikleri için.
Aradaki fiyat farkına değermi bilemedim neredeyse 2 katına çıkıyor fiyat, Deluxe almanın bir mantığı varmı Standarta göre?

Aradaki fiyat farkına değermi bilemedim neredeyse 2 katına çıkıyor fiyat, Deluxe almanın bir mantığı varmı Standarta göre?

Bölümler yine kilitli olacağı için Deluxe almanın mantığı yok. En düşük Gold alınmalı, daha sonra hallederim diyorsanız Standard alıp sonradan Year 1 Pass alabilirsiniz. Bölüm 2’nin sadece introsu mevcut. Deep State ve Red Patriot sırasıyla bölüm 2 ve 3 olarak geçiyor.

Dosya Ekleri

• 1697311091158.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 1697311119663.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 1697311142498.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…