Ghost Recon Breakpoint çalışan Türkçe yaması var mı?

matrokor

Hectopat
Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint oyunu indirme girmiş. İnternete baktım ve pek anlamadım. Çalışan bir Türkçe yaması var ise oyunu satın alacağım. Kesin çalışan bir yaması şu an mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haysiyet yoksunu bazıları 3 kuruşluk çeviri için para istiyorlar zamanında oyun çeviri Call of Duty MW'ye dublaj yapmıştı adamlar beleşe böyle kişilere para vermeyin ve desteklemeyin arkadaşlar böyleleri kara borsacı ve fırsat düşkünlüğünden başka bir şey değil yama makul fiyatta olsa neyse istedikleri paraya Battle pas alınır yozlaşmışlar.

Tgyama sitesinden aldım ve kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor. Yamanın ücreti 20 TL. Tavsiye ederim.

Nasıl calıstırdın bende aldım aktıf etmeye calsııyorum mail dogru gırdım halde kabul etmıyor hata verıyor mail nasıl yaptın?

Tgyama sitesinden aldım ve kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor. Yamanın ücreti 20 TL. Tavsiye ederim.

Nasıl yaptın ben de aldım aktıf edemıyorum hata verıyor.

Nasıl yaptın bende olmadı denıyorum hata verıyor 20 TL aldım aktıf etmeye calısıyorum kabul etmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl calıstırdın bende aldım aktıf etmeye calsııyorum mail dogru gırdım halde kabul etmıyor hata verıyor mail nasıl yaptın?

Nasıl yaptın ben de aldım aktıf edemıyorum hata verıyor.

Nasıl yaptın bende olmadı denıyorum hata verıyor 20 TL aldım aktıf etmeye calısıyorum kabul etmıyor.

Dostum aynı mesajı sürekli yazmaktansa tgyama Discord sunucusuna gidip yardım alabilirsin. Herkese yardım ediyorlar ellerinden geldiğince.

Bende tgyamadan aldım kullanıyorum. Gayet memnunum. Bu arada oynamak isterseniz Ubisoft Connect ID: Evenaarr

Technopat Haberler

Geri
Yukarı