Ghost Recon Breakpoint Deluxe Edition 68 TL'ye alınır mı?

Selamlar, sanırım daha öncesinde çok daha ucuz fiyatlara satılmış ancak şu an Ubisoft'un sitesinde 68 TL'ye satılmakta. Oyunu Instagram videolarından gördüğüm üzere çok beğendim ve satın almak istiyordum bir süredir, indirimde görmüşken kaçırmak istemedim açıkçası. Yapay zekanın çok kötü olduğunu biliyorum, ancak o açıdan en ufak sorun bulunmuyor benim için, şimdiden teşekkürler herkese.

Oynamadıysanız önce bu oyunu oynayın. Ondan daha başarılı ve daha ucuz. Bitirdikten sonra ona da bakabilirsiniz.

Oynadım ama bitiremedim maalesef, daha sonrasında da silmek zorunda kaldım.

Siz iki oyunu da oynadınız mı, düşünceniz nedir bu fiyat civarına alınır mı? @Osman Nuri23

Son düzenleme:
Ben olsaydım ilk oyunu önce bitirdim. Seversem diğer oyuna geçerdim. İkisi de aynı tarz oyunlar. İlk oyunun puanları daha iyi yerlerde bir de.

Ben olsaydım ilk oyunu önce bitirdim. Seversem diğer oyuna geçerdim. İkisi de aynı tarz oyunlar. İlk oyunun puanları daha iyi yerlerde bir de.
Sevmiştim o oyunu ama bir daha başlarsam bu sefer Breakpointe başlayamam çünkü hikayesi hep tekrarlıyor sıkar diye düşünüyorum.

Ek olarak bir sorum daha var, kur farkından ötürü bir daha bu seviyelere ya da daha düşük seviyelere düşer mi sizce oyun fiyatı yoksa aynı ya da daha yüksek seviyelere çıkar mı? @Osman Nuri23

Son düzenleme:
Ubisoft fiyatlarla pek oynayan bir firma değil ancak kur gidişatı veya firma tutumu da her an değişebilir. Bilemeyiz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…