Ghost Recon Breakpoint save yedeklerini geri yükleme

İşletim sistemi
Windows 10

İSMAİL YİYİT

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Asus Z390
İşlemci
İ9 9900KF
Arkadaşlar merhaba.
Oyunu Uplay hesabı olarak Game satış'tan aldım. Bugüne kadar sorun olmadan oynadım. Bugün oyun "bu hesaba başka bir bilgisayardan oturum açıldı" vs diyerek oyundan atma sorunu oldu. Oyunu bana satan arkadaş ile iletişime geçtim ve tekrar oyunu açabildim. İşte Uplay (Ubisoft Connect) tekrar kod vs istedi arkadaş kodu gönderdi. Dediğim gibi oyuna girdim ama oyun baştan başlatıyor. Savelerimi yedeklemiştim. Ki save yolu " C:\program files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\8bd78117-588f-4fb6-a007-5653e35f214a\11903 " dosyasının içinde zaten. Bende yedeklerimi buraya attım ama nafile. Oyun her defasında baştan başlıyor.
Eski savelerimle çalıştırmanın bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Buluta kaydetmeyi ayarlardan kapatmıştım.

Galiba sadece oyun ayarları save dosyasında oluyor. Hikaye ilerleyişi Ubisoft'un serverlarında oluyor. Hesabını falan mı değiştirdi satın aldığın yer?

Edit: Galiba değil öyleymiş. Tekrar başlama zamanı.

Cevabınız için teşekkür ederim...
Buluta kaydetmeyi kapatmasaydım o zaman tekrar bu ayarı etkinleştirdiğimde savelerimi ( bulutta farklı hesapta da olsa ) görür müydüm?

Bir de hesap değişmedi sanki...Çünkü Ubi Connect de giriş yaparken başta verilen ilk mail ve şifre ile giriş yapıyorum. İkincisi U. Connect de yukarıdaki kısımda ki " hesap bilgisi" kısmında yine aynı isim var...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı