Ghost Recon Breakpoint Ultimate alınır mı?

Bir arkadaş demişti ki standartta oyunun bölümleri kilitliymiş Gold'ya da Ultimate al demişti bir de Wildlands'in avantajı ne hocam daha eski değil mi o?

Kim demişse oyunu bilmiyor hocam standartta kilitli olan bir şey yok. Ultimate ve Gold sürümde ise oyuna ek eşyalar ile birlikte 2 tane hikaye DLC'si ekleniyor ama onlarda iyi değil. Wildlands ise bu oyundan önceki oyun hocam. Hikaye olarak breakpoint, Wildlands'in sonrasında geçiyor.

Hangi oyun tek kişi oynamak için daha iyi ve daha kaliteli ona göre hemen alacağım.

Hangi oyun tek kişi oynamak için daha iyi ve daha kaliteli ona göre hemen alacağım.

Wildlands hem hikaye hem de oynanış olarak çok daha iyi bir oyun hocam. Üstelik offline olarak da oynayabiliyorsunuz. Breakpoint de ise hikayeyi oynasanız bile sürekli Online olmanız gerek ayrıca hikayesi ve oynanışı da çok iyi değil. Bu arada Wildlands'i de standart alabilirsiniz. Onda da 2 DLC ve eşyalar vs var üst paketlerde ama gerek çok. Çok iyi şeyler değiller.

Oyunu 120 saat oynamış ve “bilmeyen” kişi olarak cevaplıyorum, standard sürümde bölüm 2 ve 3 kilitli. Alınacaksa en düşük Gold alınmalı. Resimlerinde bile Deep State (bölüm 2) ve Red Patriot (bölüm 3) gösteriliyor yanında gelen içerik olarak.

Hocam offline ve solo için wildladns alıyorum o zaman @hudson51

50 saatte ben oynadım hocam. Oyunun zaten ana hikayesi çok iyi değilken aşırı sevmedikçe year 1 Pass önermiyorum. Oynanış ve yeni bölümler bakımından güzel şeyler var DLC'lerde ama değer mi derseniz bence değmez.

Şimdi Wildlands'de öyle DLC'ye filan gerek yok değil mi aldım tek başıma akıp geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…