Ghost Recon Breakpoint Ultimate alınır mı?

Oyunun devamını oynamayadıktan sonra anlamı kalmıyor, alınabiliyorsa Gold alınmalı. Daha sonra masraf çıkıyor çünkü.

Şimdi Wildlands'de öyle DLC'ye filan gerek yok değil mi aldım tek başıma akıp geçiyorum.

Gerek yok. Ana hikaye direkt ücretsiz ama yan hikayeler var Fallen Ghosts ve Narco Roads adında. Alınmasa da olacak DLC’ler o yüzden kafaya takmanıza gerek yok.

O diğer 2 hikaye oyunun süresini ne kadar uzatır hocam ?

O diğer 2 hikaye oyunun süresini ne kadar uzatır hocam ?

Ben arkadaşlarımla, erişimim yokken, oynamıştım. Yine birkaç saat kadar götürüyor diyebilirim. Tabii biz çok kaynaştırdık arada görevleri o yüzden uzamış olabilir. Ama standard alınca ve devam ettirmek isteyince pişmanlık geliyor keşke şöyle yapsaydım diye.

Arkadaşlarınızdan birisinde bölüm 2 ve 3 varsa ve onunla oynarsanız kaldığınız yerden devam ediyorsunuz bu arada, ama ödüllere erişemiyorsunuz. Year 1 alınca ödüller hemen hesaba işleniyor.

Ne alaka oyun almadan once soru sormuyor musun sen?

Oyunu almadan önce "sarar mı?" diye konu açmıyorum. Parayı basıp alıyorum.
Kaldı ki beğenmezsen iade süreci diye bir sistem var uyandırayım ayrıca. 2 saati doldurmadığın ve 2 hafta geçmediği sürece iadeni gerçekleştirirler.
Korkma paran kimsede kalmaz.

Eğer internete doğru düzgün erişemiyorsa , yurtta kalıp 2 3 aylık yurt internet kotasını bir oyuna vermek istemiyorsa, sınava hazırlanıyorsa , başka şehirdeyse... Bunları da düşün yazmadan önce.

Teşekkürler

Normalde parayı basıp alıyorumda 100 GB'lık oyunu indirmekle uğraşmak istemiyorum zaten adamakıllı oyunu hafta sonu oynayabiliyorum sadece çok beklediğim oyun çıktı mesela Baldur's Gate 3 hiç yorum okumadan bakmadan etmeden alıp oynarım arkadaş konuşmak olsun diye konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…