Ghost Recon Future Soldier Kasıyor ve Tam Ekran Olmuyor

Sallaswe

Hectopat
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier'ın kasması normal mi? Oyunu 1920 x 1080 yapıyorum, tam ekran olmuyor.

• Windows 7 Ultimate
  • Intel Core i7 3610QM (Ivy Bridge)
  • 8 GB RAM
  • nVidia GTX 670M

Verilen işlemci numaralarına bakılırsa dizüstü bilgisayar. Sürücülerin doğruluğu önemlidir. Ayrıca yapılandırma ve ilgili codek ve patch'lerin yüklenilmesi gereklidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla güncel sürümü yüklemene gerek yok. Ben yüklemeden çözdüm sorunumu.

Kepler mimarili ekran kartı, son sürümü yüklemesi gerek.

Sorunu çözmek için öncelikle oyunun 1.3 güncelleştirmesini indirip uygulayın:

Download Ghost Recon: Future Soldier Patch 1.3 - This is the latest patch for the game Ghost Recon: Future Soldier - Softpedia

13 Ağustos'ta bir yama çıkacak:

• · Uyumluluk, performans, kararlılık, grafik iyileştirmeleri ve dahası - doğrudan kullanıcılardan gelen istekleri düzeltecek;
  • · Bütün sistemlerde FPS iyileştirmesi olacak;
  • · Harita yüklenme esnasında çıkan hatalar giderilecek;
  • · God-Ray'ler artık kaybolmayacak;
  • · Bazı yerelleştirme sorunları çözülecek;

Aynı sorun bende de var. En son çıkan 1.3 güncellemesini yükledim. Acayip düşük kare saniye aldığım oluyor. GT 650M ekran kartı, i7 3610QM işlemcisi ve 8 GB bellek var. Aynı zamanda yanda siyah bantlar oluşuyor. Bunun çözümünü biliyordum fakat "Nvidia Denetim Masası"nda Display (Görüntü) bölümü yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çözüm bilenlerden yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı