Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ghost Recon Future Soldier Kasıyor ve Tam Ekran Olmuyor
Bu ayarlarda kasması normal değil. Sürücülerin güncel mi? Tam ekran 1920x1080 ayrıca Full Screen benzeri bir seçeneğin açık olduğundan emin ol. Ayrıca V-Sync'i açıp kapayarak dene. Bilgisayarın marka-modeli ne?
Verilen işlemci numaralarına bakılırsa dizüstü bilgisayar. Sürücülerin doğruluğu önemlidir. Ayrıca yapılandırma ve ilgili codek ve patch'lerin yüklenilmesi gereklidir.
Aynı sorun bende de var. En son çıkan 1.3 güncellemesini yükledim. Acayip düşük kare saniye aldığım oluyor. GT 650M ekran kartı, i7 3610QM işlemcisi ve 8 GB bellek var. Aynı zamanda yanda siyah bantlar oluşuyor. Bunun çözümünü biliyordum fakat "Nvidia Denetim Masası"nda Display (Görüntü) bölümü yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çözüm bilenlerden yardım bekliyorum.