Ghost Recon Future Soldier Kasıyor ve Tam Ekran Olmuyor

Sallaswe

Hectopat
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier'ın kasması normal mi? Oyunu 1920 x 1080 yapıyorum, tam ekran olmuyor.

• Windows 7 Ultimate
  • Intel Core i7 3610QM (Ivy Bridge)
  • 8 GB RAM
  • nVidia GTX 670M

Verilen işlemci numaralarına bakılırsa dizüstü bilgisayar. Sürücülerin doğruluğu önemlidir. Ayrıca yapılandırma ve ilgili codek ve patch'lerin yüklenilmesi gereklidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla güncel sürümü yüklemene gerek yok. Ben yüklemeden çözdüm sorunumu.

Kepler mimarili ekran kartı, son sürümü yüklemesi gerek.

Sorunu çözmek için öncelikle oyunun 1.3 güncelleştirmesini indirip uygulayın:

Download Ghost Recon: Future Soldier Patch 1.3 - This is the latest patch for the game Ghost Recon: Future Soldier - Softpedia

13 Ağustos'ta bir yama çıkacak:

• · Uyumluluk, performans, kararlılık, grafik iyileştirmeleri ve dahası - doğrudan kullanıcılardan gelen istekleri düzeltecek;
  • · Bütün sistemlerde FPS iyileştirmesi olacak;
  • · Harita yüklenme esnasında çıkan hatalar giderilecek;
  • · God-Ray'ler artık kaybolmayacak;
  • · Bazı yerelleştirme sorunları çözülecek;

Aynı sorun bende de var. En son çıkan 1.3 güncellemesini yükledim. Acayip düşük kare saniye aldığım oluyor. GT 650M ekran kartı, i7 3610QM işlemcisi ve 8 GB bellek var. Aynı zamanda yanda siyah bantlar oluşuyor. Bunun çözümünü biliyordum fakat "Nvidia Denetim Masası"nda Display (Görüntü) bölümü yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çözüm bilenlerden yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…