poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.199 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Ortada hiçbir yapilacak gorev yok veya ana hikayenin gorevleri de yok hepsi yapildi fakat Fast travel yapacagim zaman "blocked by mission" diye bir şey yaziyor. Hatta bu yuzden de rebelsleri cagiramiyorum. Umarim biri yazar.
Ortada hiçbir yapilacak gorev yok veya ana hikayenin gorevleri de yok hepsi yapildi fakat Fast travel yapacagim zaman "blocked by mission" diye bir şey yaziyor. Hatta bu yuzden de rebelsleri cagiramiyorum. Umarim biri yazar.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.915 Çözümler 37 20 Ağustos 2022 #2 Oyunu yeniden başlattınız mı? Başka çözüm yazmıyor maalesef internette. Artı 0 Eksi
KS KS poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.199 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #3 Finch0900 dedi: Oyunu yeniden başlattınız mı? Başka çözüm yazmıyor maalesef internette. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatip actim ve hicbirsey olmadi hala ayni Artı 0 Eksi
Finch0900 dedi: Oyunu yeniden başlattınız mı? Başka çözüm yazmıyor maalesef internette. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatip actim ve hicbirsey olmadi hala ayni
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.915 Çözümler 37 20 Ağustos 2022 #4 poyriho dedi: Oyunu kapatip actim ve hicbirsey olmadi hala ayni Genişletmek için tıkla... Fikrim yok maalesef. Başka bölgelere gidip orada bir görevi yarım bıraktığınız oldu mu? Artı 0 Eksi
poyriho dedi: Oyunu kapatip actim ve hicbirsey olmadi hala ayni Genişletmek için tıkla... Fikrim yok maalesef. Başka bölgelere gidip orada bir görevi yarım bıraktığınız oldu mu?
KS KS poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.199 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #5 Finch0900 dedi: Fikrim yok maalesef. Başka bölgelere gidip orada bir görevi yarım bıraktığınız oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayir dedigim gibi yapilmadik gorev yok hersey tam fakat fast atamiyorum ve fast atamadigim gibi de rebels'leride cagiramiyorum Artı 0 Eksi
Finch0900 dedi: Fikrim yok maalesef. Başka bölgelere gidip orada bir görevi yarım bıraktığınız oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayir dedigim gibi yapilmadik gorev yok hersey tam fakat fast atamiyorum ve fast atamadigim gibi de rebels'leride cagiramiyorum