YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Aralık 2020 #1 Oyunu eskiden Ultra ayarlarda 40-45 FPS ile oynuyordum. Şimdi 30'lara kadar düştü. Diğer oyunlarda da FPS düşmüş şekilde. Sıcaklık değerlerim hep aynıydı. NVIDIA driveri da günceldir. Sıkıntı var mı? Ryzen 5 3500x 2x8 16GB ram.
Oyunu eskiden Ultra ayarlarda 40-45 FPS ile oynuyordum. Şimdi 30'lara kadar düştü. Diğer oyunlarda da FPS düşmüş şekilde. Sıcaklık değerlerim hep aynıydı. NVIDIA driveri da günceldir. Sıkıntı var mı? Ryzen 5 3500x 2x8 16GB ram.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 Kasayı temizleme zamanı gelmiş olabilir. Ek olarak diskteki gereksiz dosyaları silerek bir nebze rahatlatabilirsin.
Kasayı temizleme zamanı gelmiş olabilir. Ek olarak diskteki gereksiz dosyaları silerek bir nebze rahatlatabilirsin.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.099 Makaleler 4 Çözümler 15 19 Aralık 2020 #3 Ekran kartı %92 kullanılıyor ondan dolayı olabilir DDU ile sürücüleri silip yeniden kurabilirsin.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Aralık 2020 #4 Kaleo dedi: Kasayı temizleme zamanı gelmiş olabilir. Ek olarak diskteki gereksiz dosyaları silerek bir nebze rahatlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kasanın içine hava tutuyorum. Toz da yok. Arda9843 dedi: Ekran kartı %92 kullanılıyor ondan dolayı olabilir DDU ile sürücüleri silip yeniden kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... DDU ile silerken güvenli modda başlatmak istemiyorum. Sıkıntı olur mu?
Kaleo dedi: Kasayı temizleme zamanı gelmiş olabilir. Ek olarak diskteki gereksiz dosyaları silerek bir nebze rahatlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kasanın içine hava tutuyorum. Toz da yok. Arda9843 dedi: Ekran kartı %92 kullanılıyor ondan dolayı olabilir DDU ile sürücüleri silip yeniden kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... DDU ile silerken güvenli modda başlatmak istemiyorum. Sıkıntı olur mu?