Ghost Recon Wildlands Nvidia GPU Kullanmama Sorunu

Serkan Doğan

Megapat
Makaleler
66
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Ghost Recon Wildlans oyunu nedense Nvidia ekran kartını kullanmıyor. Öncelikle birkaç bilgi vereyim sizlere.

• Windows 10 x64 En son sürüm.
  • Nvidia GT840M En son Driver kurulu
  • Intel i7 5500U İşlemci
  • 16 GB RAM
  • En güncel Geforce Experience
  • En güncel Ghost Recon Wildlans

Laptop'ta Nvidia Optimus mevcut. Fakat Nvidia denetim masasından oyunu yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalıştır ayarını yaptım. Sorunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oyun zaten o ekran kartında iyi bir performans veremiyor ki.

Bu oyun titanların olmadan doğru düzgün oynanmaz sanırım. Bende de GTX 1060 sistem var, sadece 5 saat oynayabildim. Lanet olası takılmalar ve FPS droplarından doğru düzgün oynanmıyor boşa giden 145TL'nin acısı halen içimde.

Masaüstünde oynuyorum zaten oyunu Laptop'tan değil. Ama bazen PC'den kalkıp Laptop'a geçince bu oyunu açıp oynamak istiyorum. Doğasında araba sürmek hoşuma gidiyor. Performansı önemli değil aslında. Ama sadece oyunu neden Dahili Intel GPU'da açıyor. Nvidia ile açmamasının nedeni ne acaba ?

Arada bir Laptop'tan girmek istiyorum oyuna. Low ayarlarda da olsa oynayasım var.

Wildlands gerçekten de üst düzey sistem istiyor gibi (ultra için), diğer oyunlarıma nazaran Wildlands'de 980 Ti ile Ultra 1080p performansım 45-55 fps.

1080 Ti ' a geçince ne kadar değişecek merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…