Çözüldü Ghost Recon Wildlands oynarken ekranın sağ üstündeki yazı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efedemirgonen2

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ghost recons Wildlands oynuyordum. Oyun açıldığından beri sağ üst köşede "RAM'iniz yertersiz" gibi bir yazı duruyor. Sistemim önerilen ayarlara yetiyor hatta grafiği en düşüğe bile alsam da yazı gitmedi. Bunun bir çözümü var mıdır? Ubisoft Connect'i kapatırsam bulut kaydı yapmaya devam eder mi?
Not: Ekstradan RAM al demeyin.
İyi sosyaller.

Çözüm
Sistemin nedir?
Ayarları kurcala bu yazı ile ilgili ayar olabilir belki. Varsa kapatırsın.
@Efedemirgonen2 bir de SS alıp atabilir misin?

Sunucu hatasından dolayı görsel yükleyemiyorum ama yazan şey "your System is running Low on avaible RAM. You may Experience'a degradation of performance. Consider turning off any unused background programs"dır. Sistemim ise Intel UHD Graphics(4 GB VRAM), i5 10210U, 8 GB RAM. Ubisoft'un kurcaladım ama bir şey bulamadım. Ubisoft Connect'i kapatırsam save almaya devam eder mi?
@Yutka46 driverlar güncel. Yine de sağ olun hocam.

Eğer benim gibi sadece hikaye oynayacaksanız girdikten sonra Ubisoft Connect'i kapatın düzeliyor. Online için açık olması gerekiyor.
Sistemin nedir?
@Efedemirgonen2 Bir de ss alıp atabilir misin?
@Efedemirgonen2 Eder, maalesef sorununuzun nedenini bilmiyorum. Ekran kartı driverini güncellemeyi deneyin bir bakalım.

Son düzenleme:
Sistemin nedir?
@Efedemirgonen2 bir de SS alıp atabilir misin?

Sunucu hatasından dolayı görsel yükleyemiyorum ama yazan şey "your System is running Low on avaible RAM. You may Experience'a degradation of performance. Consider turning off any unused background programs"dır. Sistemim ise Intel UHD Graphics(4 GB VRAM), i5 10210U, 8 GB RAM. Ubisoft'un kurcaladım ama bir şey bulamadım. Ubisoft Connect'i kapatırsam save almaya devam eder mi?
@Yutka46 driverlar güncel. Yine de sağ olun hocam.

Eğer benim gibi sadece hikaye oynayacaksanız girdikten sonra Ubisoft Connect'i kapatın düzeliyor. Online için açık olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı