Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #1 Selam, Epic Games indirimleri başlamış. Wildlands ilgimi çekti ama oynayan arkadaşım yok bu yüzden tek başıma oynamayı düşünüyorum, oynayan var mı? Kupon ile Gold sürüm 34TL oluyor bu arada.
Selam, Epic Games indirimleri başlamış. Wildlands ilgimi çekti ama oynayan arkadaşım yok bu yüzden tek başıma oynamayı düşünüyorum, oynayan var mı? Kupon ile Gold sürüm 34TL oluyor bu arada.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 23 Temmuz 2020 #2 Oynanır. Ancak hep kendini tekrar eden bir oyun. Yeni fantezilerinizi keşfedeceksiniz oyunda. Dronla sersemletip molotofla yakma gibi
Oynanır. Ancak hep kendini tekrar eden bir oyun. Yeni fantezilerinizi keşfedeceksiniz oyunda. Dronla sersemletip molotofla yakma gibi
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #3 BalikŞuşişi dedi: Oynanır. Ancak hep kendini tekrar eden bir oyun. Yeni fantezilerinizi keşfedeceksiniz oyunda. Dronla sersemletip molotofla yakma gibi Genişletmek için tıkla... Ubisoft oyunlarına alıştık artık ya . Hep içimde kaldı o yüzden denemek istiyorum, siz tek mi oynadınız?
BalikŞuşişi dedi: Oynanır. Ancak hep kendini tekrar eden bir oyun. Yeni fantezilerinizi keşfedeceksiniz oyunda. Dronla sersemletip molotofla yakma gibi Genişletmek için tıkla... Ubisoft oyunlarına alıştık artık ya . Hep içimde kaldı o yüzden denemek istiyorum, siz tek mi oynadınız?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 23 Temmuz 2020 #4 Hollewache dedi: Ubisoft oyunlarına alıştık artık ya . Hep içimde kaldı o yüzden denemek istiyorum, siz tek mi oynadınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Playstation'da oynamıştım. Malum çevrimiçi oynamak için PS+ lazım. Ona verecek param da yoktu
Hollewache dedi: Ubisoft oyunlarına alıştık artık ya . Hep içimde kaldı o yüzden denemek istiyorum, siz tek mi oynadınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Playstation'da oynamıştım. Malum çevrimiçi oynamak için PS+ lazım. Ona verecek param da yoktu
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #5 BalikŞuşişi dedi: Evet. Playstation'da oynamıştım. Malum çevrimiçi oynamak için PS+ lazım. Ona verecek param da yoktu Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim o zaman. Umarım ileride ücretsiz olmaz.
BalikŞuşişi dedi: Evet. Playstation'da oynamıştım. Malum çevrimiçi oynamak için PS+ lazım. Ona verecek param da yoktu Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim o zaman. Umarım ileride ücretsiz olmaz.