ateseren11 Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 Salı 07:11 #1 Arkadaşlar selam, bu oyunun çalışan yaması var mıdır? Bulamadım bir türlü.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.158 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:53 #2 Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununu Türkçe oynayabilmek için yama dosyaları. turkce-yama.com Bunu denedin mi?
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununu Türkçe oynayabilmek için yama dosyaları. turkce-yama.com Bunu denedin mi?
ateseren11 Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 Salı 15:23 #3 Yerayay dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununu Türkçe oynayabilmek için yama dosyaları. turkce-yama.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedin hocam çalışmıyor ne yazık ki
Yerayay dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununu Türkçe oynayabilmek için yama dosyaları. turkce-yama.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedin hocam çalışmıyor ne yazık ki
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.158 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:08 #4 @ateseren11 oyunu nerden indirdin?
ateseren11 Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 Salı 16:25 #5 Yerayay dedi: @ateseren11 oyunu nerden indirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Ubisoft'tan indirdim Arkadaşlar yamayı buldum isteyene özelden link atabilirim. Fakat oyunu hiç beğenmedim
Yerayay dedi: @ateseren11 oyunu nerden indirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Ubisoft'tan indirdim Arkadaşlar yamayı buldum isteyene özelden link atabilirim. Fakat oyunu hiç beğenmedim
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.614 Makaleler 13 Çözümler 19 Dün 20:03 #6 @ateseren11 oyun çevrimiçi değil mi? Ban atmıyor mu?
ateseren11 Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 Dün 20:27 #7 Salih METİN dedi: @ateseren11 oyun çevrimiçi değil mi? Ban atmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Online oynamadım ben bilmiyorum o yüzden.
Salih METİN dedi: @ateseren11 oyun çevrimiçi değil mi? Ban atmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Online oynamadım ben bilmiyorum o yüzden.