Ghost Recon Wildlands vs Breakpoint

Burak Kulcanay

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 CL 16
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5 10400f
Hocamlar merhaba şu anda Epic Games'te Ubisoft oyunlarında iyi bir indirim var ve benim aklımda Ghost Recon Wildlands veya Breakpoints var. Ekran kartım 1650 ve oyunu tek başıma oynayacağım sizce hangisini almalıyım? Fiyat olarak sıkıntı yok.

Hocamlar merhaba şu anda Epic Games'te Ubisoft oyunlarında iyi bir indirim var ve benim aklımda Ghost Recon Wildlands veya Breakpoints var. Ekran kartım 1650 ve oyunu tek başıma oynayacağım sizce hangisini almalıyım? Fiyat olarak sıkıntı yok.
Benim laptopta gtx1650 Max q var iki oyunu da oynadım herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama benim bilgisayarla alakalı olarak ısınma ve pile takılıyken şarj azalması oldu.

İki oyunda güzel ama coop oynamak daha zevkli haberin olsun. Biri birinin devam oyunu gibi bişey diye biliyorum. Gizlilik ve stratejik oynamayı seviyorsan alabilirsin bence.

İkisi de "fena değil" denebilecek oyunlar. Ne çok iyi, ne çok kötü. "Casual" askeri simülasyon oyunları pek fazla olmadığı için türüne göre rahat oynanabilme açısından çok iyi denebilirler belki.

Hikaye ve harita olarak Wildlands, oynanış olarak Breakpoint daha iyi sayılır. Eğer kasarsanız, yan görev - soru işareti cart curt vs., oyunları her şeyiyle oynamaya falan. İkisi de yeterince uzun sürer ama Breakpoint açık ara daha uzun.

Birinin diğerinden çok geri kalır bi' yanı yok aslında ama günün sonunda ben Wildlands biraz daha iyi derdim.

İki oyunda da hikaye sunumu çok iyi sayılmaz. Wildlands'te bölgeler var, bölgelerin patronları var, bu patronları devirip karteli yavaş yavaş çökertmek adına haritada çeşitli görevler yapıyorsunuz. Şunları öldür, bunları patlat vs. mantığında. Herhangi bi' aksiyon oyunundan farklı olabilecek az bi' askeri tarafı var sadece.
Breakpoint'i daha bitirmedim ama onun için de hikaye çok iyi diyemem. Ara sahneler az, olan ara sahnelerin kalitesi fena değil, ama yine Wildlands'teki gibi "Şuraya gidip bunu yap" mantığıyla işliyor hikaye. Görevler dizi halinde olduğu için bi' bölgeden diğerine geçiyorsunuz arada.

Aksiyonu iki oyunun da fena değil. Gizlice düşman temizlemek, farklı silahlar kullanmak falan bayağı sarıyor.

İkisinde de açık dünyada yapılabilecek bi' ton şey var, düşman karargahları - yan görevler vesaire. Ama nihayetinde yapılabilecekler açısından oyunlar birbirinden çok farklı değil. Bana kalırsa Wildlands biraz daha iyi bu konuda ama.

Karakter özelleştirme ikisinde de fena değil. Zorlarsanız bayağı ciddili asker tipleri yapabiliyorsunuz, ben karakteri daha "casual" diziyorum hep ama özel harekat gibi dizmiş elemanlara da bayağı denk geldim.

Bence önce Wildlands'i alıp oynayın, beğenirseniz ileride ayrıca Breakpoint'i de bi' deneyebilirsiniz. Olmazsa sadece Wildlands'ı oynamış olmakla kaybedeceğiniz çok bi' şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de "fena değil" denebilecek oyunlar. Ne çok iyi, ne çok kötü. "Casual" askeri simülasyon oyunları pek fazla olmadığı için türüne göre rahat oynanabilme açısından çok iyi denebilirler belki.

Hikaye ve harita olarak Wildlands, oynanış olarak Breakpoint daha iyi sayılır. Eğer kasarsanız, yan görev - soru işareti cart curt vs. Oyunları her şeyiyle oynamaya falan. İkisi de yeterince uzun sürer ama Breakpoint açık ara daha uzun.

Birinin diğerinden çok geri kalır bi' yanı yok aslında ama günün sonunda ben Wildlands biraz daha iyi derdim.

İki oyunda da hikaye sunumu çok iyi sayılmaz. Wildlands'te bölgeler var, bölgelerin patronları var, bu patronları devirip karteli yavaş yavaş çökertmek adına haritada çeşitli görevler yapıyorsunuz. Şunları öldür, bunları patlat vs. mantığında. Herhangi bi' aksiyon oyunundan farklı olabilecek az bi' askeri tarafı var sadece.
Breakpoint'i daha oynuyorum, bitirmedim ama onun için de hikaye çok iyi diyemem. Ara sahneler az, olan ara sahnelerin kalitesi fena değil, ama yine Wildlands'teki gibi "Şuraya gidip bunu yap" mantığıyla işliyor hikaye. Görevler dizi halinde olduğu için bi' bölgeden diğerine geçiyorsunuz arada.

Aksiyonu iki oyunun da fena değil. Gizlice düşman temizlemek, farklı silahlar kullanmak falan bayağı sarıyor.

İkisinde de açık dünyada yapılabilecek bi' ton şey var, düşman karargahları - yan görevler vesaire. Ama nihayetinde yapılabilecekler açısından oyunlar birbirinden çok farklı değil. Bana kalırsa Wildlands biraz daha iyi bu konuda ama.

Karakter özelleştirme ikisinde de fena değil. Zorlarsanız bayağı ciddili asker tipleri yapabiliyorsunuz, ben karakteri daha "casual" diziyorum hep ama özel harekat gibi dizmiş elemanlara da bayağı denk geldim.

Bence önce Wildlands'i alıp oynayın, beğenirseniz ileride ayrıca Breakpoint'i de bi' deneyebilirsiniz. Olmazsa sadece Wildlands'ı oynamış olmakla kaybedeceğiniz çok bi' şey yok.

Tamamdır hocam yarın Wildland'i alacağım teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı