Bu Ghost Recon'un year Pass'i ne zaman indirime girecek? Şu an 700 lira biraz pahalı oyunu oynarken bir süre sonra sıkılıyorsun red pariot görevleri falan açık olmadığı için.
Olan birisiyle girerseniz size bedavaya gelir ve 700 lira asla değmez evet oyuna verdiğim 200 TL'nin değip değmesiğine bile kararasızım.
Olan birisiyle girerseniz size bedavaya gelir ve 700 lira asla değmez evet oyuna verdiğim 200 TL'nin değip değmesiğine bile kararasızım.
Olan bir arkadaşım yok ben 53 liraya almıştım.
Kanka ben şimdi gittim year Pass'i olan biri ile oynadım bana ödüller gelmiyormuş :/
Xbox'daki Ubisoft+ alıp Ultimate paketine erişebilirsin hocam oda aylık üyelik ancak indirim gelene kadar enazından seni bir süre oyalar ya da eğer ki Ubisoft Cadılar Bayramı indirimi yaparsa ancak o zaman indirim olur.Bu Ghost Recon'un Year Pass'i ne zaman indirime girecek? Şu an 700 lira biraz pahalı oyunu oynarken bir süre sonra sıkılıyorsun red pariot görevleri falan açık olmadığı için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.