H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #1 Ghost Runner'in bildiğiniz güvenilir Türkçe yaması var mı?
Tojirama Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570 8 GB i5 9400F Corsair 8GB x2 Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 Hector Salamanca dedi: Ghost Runner'in bildiğiniz güvenilir Türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de aradım fakat bulamadım, Türkçe yama olmadan devam ettim. Oyunda çok hikaye yok, kesip biçiyorsun.
Hector Salamanca dedi: Ghost Runner'in bildiğiniz güvenilir Türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de aradım fakat bulamadım, Türkçe yama olmadan devam ettim. Oyunda çok hikaye yok, kesip biçiyorsun.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 696 Makaleler 4 Çözümler 33 17 Şubat 2024 #3 Gameolog'un türkçe yaması vardı ama bu ay gameolog kapandı. Türkçe yamaları da kapattılar.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.019 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Şubat 2024 #4 Ghostrunner + Project_Hel DLC Türkçe Yama | DonanımHaber Forum BİLGİ Ana oyun ve Project_Hel DLC paketi dahil hepsi çevirildi. Türkçe yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Atmosferine uygun yerelleştirme yaparak ter forum.donanimhaber.com
Ghostrunner + Project_Hel DLC Türkçe Yama | DonanımHaber Forum BİLGİ Ana oyun ve Project_Hel DLC paketi dahil hepsi çevirildi. Türkçe yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Atmosferine uygun yerelleştirme yaparak ter forum.donanimhaber.com