Ghost Screen Olmayan Redmi Note 7 Nasıl Anlaşılır?

Mithril5

Megapat
Başlıkta belirttiğim gibi ghost screen hatası olmayan sıfır Redmi Note 7 almak istiyorum. Satın almadan bunu anlamak mümkün mü? Satın aldıktan sonra karşılaşırsam servis değişim yapar mı?

Abartıldı bu Ghost Screen olayı ben şu an kadar Xiaomi Redmi Note 7 telefonumda Ghost Screen sorunu diye konu açan görmedim.
Belki de yaşayanlar fikir alışverişi yapmak yerine servisle uğraşıyor ya da bihazlarını elden çıkarmaya çalışıyorlardır.. Teknoloji şans işi ve benzer durumu yaşayan varsa belki yardımı dokunur diye açtım konuyu.

Kullananlar zaten alır almaz rastladıklarını söylemiyorlar. "2 aylık kullanımdan sonra", "cihazı alalı 3-4 ay oldu ghost screen sorunu var" şeklinde. Ender rastlanan bir durum ise problem değil. Ayrıca cihazı sipariş vermeyi düşünüyorum ama bununla karşılaşma ihtimalim var ise bütçeyi birazcık daha zorlayıp rahat kafa bir cihaz almak daha iyi olur heralde. Ama yine de alıp görücez.

Bu forumda özel olarak konu açan değil ama bazı konularda bir iki kişi yazmıştı ghost screen olayını. Ayrıca diğer forumlarda da görmüştüm bu sorunu dile getirenleri.

Peki şunu da sorayım aklıma gelmişken Redmi Note 7 değil de Note 7 Pro modelini almayı düşünelim sahibinden.com sitesinde bir ilan var sizce alınır mı ? Türkiye satışı yok bildiğim kadarıyla. Pro modeli de F/P ürünü gibi duruyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…