cinary Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 RAM 8gb SSD veya HDD modeli 222 gb ssd Ekran kartı gt 720M İşlemci i5-3230M Merhaba ben bilgisayarıma Ghost Spectre indirecektim ancak kurulamadı hatası veriyor ve yaptığı değişiklikleri geri alıp beni masaüstüne atıyor. Bir çözümü olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022
Merhaba ben bilgisayarıma Ghost Spectre indirecektim ancak kurulamadı hatası veriyor ve yaptığı değişiklikleri geri alıp beni masaüstüne atıyor. Bir çözümü olan var mı?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 24 Kasım 2022 #2 cinary dedi: Ghost Spectre indirecektim ancak kurulamadı hatası veriyor ve yaptığı değişiklikleri geri alıp beni masaüstüne atıyor. Genişletmek için tıkla... ISO olarak indirip flash belleğe yazdırmalısınız. Ne yaptınızda masaüstüne atıyor, detay verebilir misiniz?
cinary dedi: Ghost Spectre indirecektim ancak kurulamadı hatası veriyor ve yaptığı değişiklikleri geri alıp beni masaüstüne atıyor. Genişletmek için tıkla... ISO olarak indirip flash belleğe yazdırmalısınız. Ne yaptınızda masaüstüne atıyor, detay verebilir misiniz?