Ghost Spectre formatında dosyalar kaldı

Hocam bios son surumde 1.34 mü 1.37 mi neydi zamaninda kontrol etmistim
Birde ben kaç kez format attim gost spektırda hep yeniden baslattim bu kez de yeniden baslattim kapandi acilmadi acilmayinca ella guc tusuna basili tutup kapadim ve acilmadi bir daha

Hocam bios son surumde 1.34 mü 1.37 mi neydi zamaninda kontrol etmistim
Öyle bir şey olmaması lazımdı ama ya. Neden olduğunu ben de merak ediyorum.

Biraczık bekleyin hocam belki tekrar açılmaya başlar. Windows ile BIOS çok farklı şeyler olmasına rağmen bunu yapması çok garip.

Benim laptopumda da aynı sorun oluşuyor sıradan olarak. Ama şu şekilde oluyor:

Bilgisayarı açıyorum fanlarım dönmüyor bile. 20 aniye sonra açılıyor fakat 4GB iki tane RAM sahbiyim sadece bir tanesini okuyor diğerini okumuyor. 3. 4. yeniden başlatmada okuyor ikincisini.

Hocam rami gormese ekran acilip bi hata verir diye biliyorum ve bende tek slot 4gb var
Tekrar deneyecegim simdi acmayi

Hocam 2 kez denedim arkadaş 3. Denemede acildi bu sorun tekrarlar mı belli araliklar ile acildi zamanda once gri bir ekran geldi ondan sonra acer yazisi geldi

Baya bir gec geldi acer yazisi ama olsun
Acildi simdilik

Sagolun hocam.

Hocam 2 kez denedim arkadaş 3. Denemede acildi bu sorun tekrarlar mı belli araliklar ile acildi zamanda once gri bir ekran geldi ondan sonra acer yazisi geldi

Baya bir gec geldi acer yazisi ama olsun
Acildi simdilik

Sagolun hocam.
Sanmıyorum olacağını. Benimki direk bellek ile ilgili bir sorun. O yüzden ben kendi yaşadığım olaya bir şey diyemem.

Arada sırada bu şekilde şeyler olabiliyor özellikle mod işletim sistemlerinde oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı