Ghost Spectre güvenli mi?

472107

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba. Şu an da Windows 10 Home kullanıyorum ve fazla RAM tüketiyor. Gereksiz uygulamalar çok fazla. Birkaç arkadaşım Ghost Spectre kullanıyor. Herhangi bir güvenlik sorunu var mıdır? Kurulumları nasıl yapacağım? Arkadaşım CMD üzerinden böyle seçip kuracaksın dedi fakat çok fazla anlamadım. Görüşlerinizi bekliyorum.

Eskiden 1 yıl kullandım bir güvenlik sorunu yaşamadım. Kaç kere alışveriş falan yaptım. Yine de riskli.

Güvenlik açığı konusunda garanti veremeyiz ama yaygın şekilde kullanılıyor.

Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz. Ghost Spectre kullanmak riskli.

Yani net bir şey diyemeyiz. Güvenilir olarak gösterip kullanıcı sayısı fazlalaşınca bilgileri çalıp sitelerini vs. kapatabilirler. Onun yerine orijinal Windows 10'a debloat yapın. YouTube'da var nasıl yapılacağı.

Atlas OS veya Windows 10 Ameliorated'a bakabilirsiniz yaptiklari degisiklikleri vesaire Open Source olarak yayinliyorlar.

Resmi sürüm olmayan işletim sistemlerinde yaşayacağınız problemlere desteğin verilmediğini bilmekteyim. Lütfen Lite sürüm kullanmayınız. Sisteminizin performanslı olmasını istiyorsanız lütfen donanımlarınızı minimize parçalardan değil de orta ve üst segmentlerde toplayıp ona uygun işletim sistemiyle uyarlı çalışabilecek bir konsepti öneririm.

LTSB 2016 ya da LTSC 2019 yükleyebilirsin, hem güvenli hem de hafif. Hatta benim için OgnitorenKS gibi birçok modlanmış ISO'ya göre daha stabil çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…