Ghost Spectre güvenli mi?

Öncelikle herkese merhaba. Şu an da Windows 10 Home kullanıyorum ve fazla RAM tüketiyor. Gereksiz uygulamalar çok fazla. Birkaç arkadaşım Ghost Spectre kullanıyor. Herhangi bir güvenlik sorunu var mıdır? Kurulumları nasıl yapacağım? Arkadaşım CMD üzerinden böyle seçip kuracaksın dedi fakat çok fazla anlamadım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Editlenmiş Windows kullanmayın hocam. Onun yerine açık kaynaklı bazı debloater programlar var. Onlarla gereksiz servisleri kapatabilirsiniz.

Ben şunu kullanıyorum:

Resmi sürüm olmayan işletim sistemlerinde yaşayacağınız problemlere desteğin verilmediğini bilmekteyim. Lütfen Lite sürüm kullanmayınız. Sisteminizin performanslı olmasını istiyorsanız lütfen donanımlarınızı minimize parçalardan değil de orta ve üst segmentlerde toplayıp ona uygun işletim sistemiyle uyarlı çalışabilecek bir konsepti öneririm.
Zaten ek bir sistemim var. Bu laptopumu gündelik kullanım için kullanıyorum.

Editlenmiş Windows kullanmayın hocam. Onun yerine açık kaynaklı bazı debloater programlar var. Onlarla gereksiz servisleri kapatabilirsiniz.

Ben şunu kullanıyorum:

Güvenilir mi?

LTSB 2016 ya da LTSC 2019 yükleyebilirsin, hem güvenli hem de hafif. Hatta benim için OgnitorenKS gibi birçok modlanmış ISO'ya göre daha stabil çalıştı.
Link bırakabilirmisiniz hocam?

Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size GitHub linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik YouTube'ta tutorialı var.

Teşekkürler o zaman Windows 10 Home'den devam.

Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.
Hocam GitHub üzerinden attığınız dosyayı nasıl indirebilirim? GitHub üzerinden fazla dosya indirmedim ve kullanmadığım için bilmiyorum.

Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.
Tutorial bulamadım YouTube üzerinde. Varsa atarmısınız?

Son düzenleme:
Link bırakabilirmisiniz hocam?

Teşekkürler o zaman Windows 10 Home'den devam.

Hocam GitHub üzerinden attığınız dosyayı nasıl indirebilirim? GitHub üzerinden fazla dosya indirmedim ve kullanmadığım için bilmiyorum.

Tutorial bulamadım YouTube üzerinde. Varsa atarmısınız?
Attığım repo eskiymiş sanırım hocam size güncelini atayım.
Repo: GitHub - ChrisTitusTech/winutil
Tutorial :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle herkese merhaba. Şu an da Windows 10 Home kullanıyorum ve fazla RAM tüketiyor. Gereksiz uygulamalar çok fazla. Birkaç arkadaşım Ghost Spectre kullanıyor. Herhangi bir güvenlik sorunu var mıdır? Kurulumları nasıl yapacağım? Arkadaşım CMD üzerinden böyle seçip kuracaksın dedi fakat çok fazla anlamadım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Sanmam. Ama RevisionOS ve AtlasOS'u denemeni tavsiye ederim! (İkiside Windows 10 performanslı sürüm.)
RevisionOS: Revision

AtlasOS: AtlasOS

Technopat Haberler

Geri
Yukarı