- Makaleler
- 1
İSO düzenleme programı. Ghost spectre gibi os lar bunla yapılıyor.NTLite ne oluyor? W10'a benzer bir işletim sistemi arıyorum. Hafif ve hızlı olsun diye.
İSO düzenleme programı. Ghost spectre gibi os lar bunla yapılıyor.NTLite ne oluyor? W10'a benzer bir işletim sistemi arıyorum. Hafif ve hızlı olsun diye.
Editlenmiş Windows kullanmayın hocam. Onun yerine açık kaynaklı bazı debloater programlar var. Onlarla gereksiz servisleri kapatabilirsiniz.Öncelikle herkese merhaba. Şu an da Windows 10 Home kullanıyorum ve fazla RAM tüketiyor. Gereksiz uygulamalar çok fazla. Birkaç arkadaşım Ghost Spectre kullanıyor. Herhangi bir güvenlik sorunu var mıdır? Kurulumları nasıl yapacağım? Arkadaşım CMD üzerinden böyle seçip kuracaksın dedi fakat çok fazla anlamadım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Zaten ek bir sistemim var. Bu laptopumu gündelik kullanım için kullanıyorum.Resmi sürüm olmayan işletim sistemlerinde yaşayacağınız problemlere desteğin verilmediğini bilmekteyim. Lütfen Lite sürüm kullanmayınız. Sisteminizin performanslı olmasını istiyorsanız lütfen donanımlarınızı minimize parçalardan değil de orta ve üst segmentlerde toplayıp ona uygun işletim sistemiyle uyarlı çalışabilecek bir konsepti öneririm.
Editlenmiş Windows kullanmayın hocam. Onun yerine açık kaynaklı bazı debloater programlar var. Onlarla gereksiz servisleri kapatabilirsiniz.
Ben şunu kullanıyorum:
![]()
GitHub - ChrisTitusTech/win10script: This is the Ultimate Windows 10 Script from a creation from multiple debloat scripts and gists from github.
This is the Ultimate Windows 10 Script from a creation from multiple debloat scripts and gists from github. - GitHub - ChrisTitusTech/win10script: This is the Ultimate Windows 10 Script from a cre...github.com
Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.Zaten ek bir sistemim var. Bu laptopumu gündelik kullanım için kullanıyorum.
Güvenilir mi?
Link bırakabilirmisiniz hocam?LTSB 2016 ya da LTSC 2019 yükleyebilirsin, hem güvenli hem de hafif. Hatta benim için OgnitorenKS gibi birçok modlanmış ISO'ya göre daha stabil çalıştı.
Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size GitHub linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik YouTube'ta tutorialı var.
Hocam GitHub üzerinden attığınız dosyayı nasıl indirebilirim? GitHub üzerinden fazla dosya indirmedim ve kullanmadığım için bilmiyorum.Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.
Tutorial bulamadım YouTube üzerinde. Varsa atarmısınız?Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.
Attığım repo eskiymiş sanırım hocam size güncelini atayım.Link bırakabilirmisiniz hocam?
Teşekkürler o zaman Windows 10 Home'den devam.
Hocam GitHub üzerinden attığınız dosyayı nasıl indirebilirim? GitHub üzerinden fazla dosya indirmedim ve kullanmadığım için bilmiyorum.
Tutorial bulamadım YouTube üzerinde. Varsa atarmısınız?
Sanmam. Ama RevisionOS ve AtlasOS'u denemeni tavsiye ederim! (İkiside Windows 10 performanslı sürüm.)Öncelikle herkese merhaba. Şu an da Windows 10 Home kullanıyorum ve fazla RAM tüketiyor. Gereksiz uygulamalar çok fazla. Birkaç arkadaşım Ghost Spectre kullanıyor. Herhangi bir güvenlik sorunu var mıdır? Kurulumları nasıl yapacağım? Arkadaşım CMD üzerinden böyle seçip kuracaksın dedi fakat çok fazla anlamadım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.