Ghost Spectre güvenli mi?

Editlenmiş Windows kullanmayın hocam. Onun yerine açık kaynaklı bazı debloater programlar var. Onlarla gereksiz servisleri kapatabilirsiniz.

Ben şunu kullanıyorum:

Zaten ek bir sistemim var. Bu laptopumu gündelik kullanım için kullanıyorum.

Güvenilir mi?

Zaten ek bir sistemim var. Bu laptopumu gündelik kullanım için kullanıyorum.

Güvenilir mi?
Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.

LTSB 2016 ya da LTSC 2019 yükleyebilirsin, hem güvenli hem de hafif. Hatta benim için OgnitorenKS gibi birçok modlanmış ISO'ya göre daha stabil çalıştı.
Link bırakabilirmisiniz hocam?

Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size GitHub linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik YouTube'ta tutorialı var.

Teşekkürler o zaman Windows 10 Home'den devam.

Attığım şey açık kaynaklı hocam. Direk size Github linkini attım kontrol edebilirsiniz. Üstelik Youtube'ta tutorialı var.
Hocam GitHub üzerinden attığınız dosyayı nasıl indirebilirim? GitHub üzerinden fazla dosya indirmedim ve kullanmadığım için bilmiyorum.

Tutorial bulamadım YouTube üzerinde. Varsa atarmısınız?

Son düzenleme:
Attığım repo eskiymiş sanırım hocam size güncelini atayım.
Repo: GitHub - ChrisTitusTech/winutil
Tutorial :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanmam. Ama RevisionOS ve AtlasOS'u denemeni tavsiye ederim! (İkiside Windows 10 performanslı sürüm.)
RevisionOS: Revision

AtlasOS: AtlasOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…