Ghost spectre kullanmak sıkıntı çıkarır mı?

Daha fazla  
Lütfen gerçekten sıkıntı yaşamış kişiler cevap yazsın bakın bu sürümü çoğu kişi kullanıyor ama banka işlemleri falan yapacağım da ama sistem de yavaş olduğu için denemek istiyorum. Sıkıntı çıkar mı? (lütfen yazıyı açıp hemen virüs olabilir önermiyoruz deyip laf atmasın. Düzgünce sıkıntı yaşayan varsa önermiyorum desin ya da ben kullanıyorum bir şey olmaz desin lütfen PC'de 2 GB RAM var. Bence işimi fazlasıyla görür ama son bir görüş alma taraftarıyım.

Bence Linux kullanın daha iyi. Modlanmış Windows sürümleri bence güvenli değil.

İçindeki Toolbox'a korsan yazılım koyan birinin modladığı Windows'u kullanmanızı tavsiye etmem

Banka işlemleri yapıyorsanız ben önermem şahsen. Sorun yaşadığımdan değil ama sonuçta siz de biliyorsunuz ki Microsoft'ta resmi görevli olmayan bir kişi veya bir grup tarafından modlanmış sürümler bunlar, içine istediğini yerleştirebilir.

2GB RAM'le Windows 10 verimli olmaz, Windows 8.1 kullansanız sorun olur mu?

Babam banka işleri falan onlar la uğraşıyor ama PC de biraz kötü onun dışında biz film izlemek için falan kullanıyoruz ama Chrome'u bile zor açıyor.
Anladım. Basit bir Linux dağıtımı düzenli güvenlik güncelleştirmelerini alacağı için daha uygun size. 8.1 kursanız bile ayrı güvenlik önemli alamazsınız, bilgisayar kaldırmaz. GNU/Linux bölümüne kullanıcı profilini ve parçaları belirterek öneri konusu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…