BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #11 Kurulur bayağı iyi yapmışlar zaten neredeyse her modlu Windows'larda aynı şeyler yapılı yani karşılaştırmanın bir sebebi yok.
Kurulur bayağı iyi yapmışlar zaten neredeyse her modlu Windows'larda aynı şeyler yapılı yani karşılaştırmanın bir sebebi yok.
duck2wrt Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #12 Btyalo dedi: Ben PC'den sadece CPU sıkıntısı cekıyorum o kadar. Genişletmek için tıkla... Cpuyu azaltmak için kapanan bir hizmet vardı ayarlarda baya işevliydi
Btyalo dedi: Ben PC'den sadece CPU sıkıntısı cekıyorum o kadar. Genişletmek için tıkla... Cpuyu azaltmak için kapanan bir hizmet vardı ayarlarda baya işevliydi
B Btyalo Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 44 30 Ocak 2024 #13 Talo16 dedi: Atlas denemedim maalesef. CPU modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... i5 4460 var 1060 16 GB RAM CPU sıkıntısı cekiyprum fpseen yana problem yokta 100 oluypr flan onun için Ghost Spectre düşünüyorum. duck2wrt dedi: CPU'yu azaltmak için kapanan bir hizmet vardı ayarlarda bayağı işevliydi. Genişletmek için tıkla... Neydi hocam. Son düzenleme: 30 Ocak 2024
Talo16 dedi: Atlas denemedim maalesef. CPU modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... i5 4460 var 1060 16 GB RAM CPU sıkıntısı cekiyprum fpseen yana problem yokta 100 oluypr flan onun için Ghost Spectre düşünüyorum. duck2wrt dedi: CPU'yu azaltmak için kapanan bir hizmet vardı ayarlarda bayağı işevliydi. Genişletmek için tıkla... Neydi hocam.
duck2wrt Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #14 Btyalo dedi: Neydi hocam. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisi-hizmetler-hizmetleri aç( sol altta)- sys main i bul kapat. sonuçları yazarsın
Btyalo dedi: Neydi hocam. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisi-hizmetler-hizmetleri aç( sol altta)- sys main i bul kapat. sonuçları yazarsın