Ghost Spectre nasıl kurulur?

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese. Ghost Spectre kurmak istiyorum. Önceden Revios Atlasos bilgim az çok var. Atlasos yok ama Revios var. Ghost Spectre'yi nasıl kurabilirim? Ayarları nasıl olmalı, yardımcı olacak var mı? Teşekkürler herkese. Yardımcı ve yol gösterebilen biri olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle herkese. Ghost Spectre kurmak istiyorum. Önceden ReviOS AtlasOS bilgim az çok var. AtlasOS yok ama ReviOS var. Ghost Spectre'yi nasıl kurabilirim? Ayarları nasıl olmalı, yardımcı olacak var mı? Teşekkürler herkese. Yardımcı ve yol gösterebilen biri olursa çok sevinirim.

Windows kurar gibi kuracaksın bunu, tool yok direk ISO dosyasını Rufus, Ventoy... Gibi şeylerle USB yazdırıp bildiğin format atacaksın. İlk kuruluşta birkaç ayar yapar zaten. Sonrasında tarayıcı falan hiçbiri yoktur ghosttoolbox uygulamasını açarsın oradan istediğin her şeyi kurar yoluna bakarsın. Extra bir şey yok.

Eğer nasıl ISO'yu kuracağım? Nasıl format atacağım? Diyorsan YouTube'dan videolu anlatımlara bak. Mesajlarla bir şeyler anlatmak yarardan çok kafa karıştırmak olur.

Windows kurar gibi kuracaksın bunu, tool yok direk ISO dosyasını Rufus, Ventoy... Gibi şeylerle USB yazdırıp bildiğin format atacaksın. İlk kuruluşta birkaç ayar yapar zaten. Sonrasında tarayıcı falan hiçbiri yoktur ghosttoolbox uygulamasını açarsın oradan istediğin her şeyi kurar yoluna bakarsın. Extra bir şey yok.

Eğer nasıl ISO'yu kuracağım? Nasıl format atacağım? Diyorsan YouTube'dan videolu anlatımlara bak. Mesajlarla bir şeyler anlatmak yarardan çok kafa karıştırmak olur.

Anladım hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı