Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Şubat 2021 #1 GHOST SPECTRE dostlar bu güvenilir midir? 8 GB RAM'im olmasına rağmen Windows 10 fazla RAM yiyor.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 18 Şubat 2021 #2 Aga şimdiden söyleyim önermeyecekler modlanmış olduğu için.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Şubat 2021 #3 kozmonot02 dedi: Aga şimdiden söyleyim önermeyecekler modlanmış olduğu için. Genişletmek için tıkla... Evet bunu tahmin ettim ama kullanan arkadaşlarıma sordum memnunlardı.
kozmonot02 dedi: Aga şimdiden söyleyim önermeyecekler modlanmış olduğu için. Genişletmek için tıkla... Evet bunu tahmin ettim ama kullanan arkadaşlarıma sordum memnunlardı.
2 284223 Decipat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar 18 Şubat 2021 #4 Nedense site bana hiç güven vermedi, illa hazır modlu Windows kullanacağım diyorsan ReviOS'a bakabilirsin.
Nedense site bana hiç güven vermedi, illa hazır modlu Windows kullanacağım diyorsan ReviOS'a bakabilirsin.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mart 2021 #5 Boranity dedi: Evet bunu tahmin ettim ama kullanan arkadaşlarıma sordum memnunlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kullanıyor musun?
Boranity dedi: Evet bunu tahmin ettim ama kullanan arkadaşlarıma sordum memnunlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kullanıyor musun?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Mart 2021 #6 Riot Vanguard dedi: Hocam şu an kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordum artık orijinal kullanıyorum gereksiz hizmetleri falan kapatınca onun gibi oluyor.
Riot Vanguard dedi: Hocam şu an kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordum artık orijinal kullanıyorum gereksiz hizmetleri falan kapatınca onun gibi oluyor.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mart 2021 #7 Boranity dedi: Eskiden kullanıyordum artık orijinal kullanıyorum gereksiz hizmetleri falan kapatınca onun gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki kullandığın zaman sorun çıktı mı?
Boranity dedi: Eskiden kullanıyordum artık orijinal kullanıyorum gereksiz hizmetleri falan kapatınca onun gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki kullandığın zaman sorun çıktı mı?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Mart 2021 #8 Riot Vanguard dedi: Peki kullandığın zaman sorun çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmadı memnundum fakat 21H1 denemek için orijinalini kurmuştum ama geri dönmeyi düşünmüyorum.
Riot Vanguard dedi: Peki kullandığın zaman sorun çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmadı memnundum fakat 21H1 denemek için orijinalini kurmuştum ama geri dönmeyi düşünmüyorum.
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 23 Mart 2021 #9 Boranity dedi: Evet bunu tahmin ettim ama kullanan arkadaşlarıma sordum memnunlardı. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kullanıyorum, sistemin üzerine tonla görselleştirme attım hala bana misin demiyor, Windows'un çekilebilir olduğu sayılı hallerinden biri.
Boranity dedi: Evet bunu tahmin ettim ama kullanan arkadaşlarıma sordum memnunlardı. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kullanıyorum, sistemin üzerine tonla görselleştirme attım hala bana misin demiyor, Windows'un çekilebilir olduğu sayılı hallerinden biri.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mart 2021 #10 Boranity dedi: Hayır çıkmadı memnundum fakat 21H1 denemek için orijinalini kurmuştum ama geri dönmeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çok sağ olun.
Boranity dedi: Hayır çıkmadı memnundum fakat 21H1 denemek için orijinalini kurmuştum ama geri dönmeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çok sağ olun.