Ghost Spectre Windows 10 nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Ghost'a geçiş yaptım ancak şöyle bir sıkıntım var;
Eskiden Ghost toolbox'ta Users request'e girmek isteyince karşımıza birsürü kırılmış pro sürümlü programlar çıkıyordu ancak şimdi tıkladığımda ''503 service temporarily'' hatası alıyorum. Bunun çözümü var mı?

Geçici olarak kapatıldı hocam o. (geçici dediler ama bayağıdan beri yok)

Maalesef bu konuyla alakalı herhangi bir çözüm yolu yok. Platformun yediği ihlallerden dolayı kapandığını, ancak bunun için bir çalışma içinde olacağını söylemişti. Yanlış hatırlamıyorsam 6 ayı geçen bir süre var, ama bu konuyla alakalı herhangi bir gelişme yok...

Arkadaşlar sizce yeni PC'ler de kullanılmalı mı?
Malum bilgisayar fiyatları dolar yüzünden artmış durumda ekonomik sebepler yüzünden acaba.
Kendi PC'm de kullansam bir sıkıntı olur mu eski PC de şu yüzden kullanıyordum kötü bir PC idi ve CPU mining yapsalar da açıkçası umurum da olmazdı ama şu anki PC de Ryzen 5 1600 AF var ve fiyatı şu an 2500TL kasım ayı gibi aldığım da ise 1100 civarında idi dolar falan arttı bu fiyatlara geldi sizce CPU mining gibi bir sıkıntı yaşar mıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kullanılabilir bazı adamlar Ryzen 9'lu sistemlerde bile ghostspectre kullanıyor

Ben Microsoft tarafından yapılmayan, üstünde oynanmış Windows sürümlerinin kullanılmasını önermiyorum. Evet, 6 aydır sorun yaşamıyor olabilirsiniz fakat bu ileride yaşamayacağınız anlamına gelmez. 1 güncellemeye bakar bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…