Ghost Spectre Windows 10 son sürümü hangisi?

Rewuskus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım o kadar iyi değil ve arkadaşımdan Ghost Spectre diye bir şey duydum. Bunun Windows 10 son sürümünü bilen varsa atabilir mi? YouTube üzerinden araştırdım ama bulamadım.

Merhaba bilgisayarım o kadar iyi değil ve arkadaşımdan Ghost Spectre diye bir şey duydum. Bunun Windows 10 son sürümünü bilen varsa atabilir mi? YouTube üzerinden araştırdım ama bulamadım.

Modlu Windows Custom ROM gibi.https://www.youtube.com/watch?v=Wof1lHc7C1w

Bunun gibi modlu Windowslar yerine LTSC falan kurmanızı öneririm. @erayisteya

Spectre kullanmayı düşünüyorum

Bunun gibi 3. parti sürümlerde bir sürü sürücü ve uyumsuzluk sorunlarının yanında güvenlik riskleri de oluşuyor. Kendim de kullanmıştım bir aralar. Ancak Microsoft'un kendi hafifletilmiş sürümleri olan LTSC 2019 gibi sürümleri denemeni öneririm. @erayisteya bu konuda deneyimli bir hocamızdır, size yardımcı olabilir.

Zaten önermiyorum orjinal değil hemde.

Kesinlikle LTSB/LTSC bir sürüm kurmalısın, kimin tarafından içine ne yüklendiği belli olmayan sistemler ile bilgilerini satma. Benim önerim LTSB 2016 ve LTSC 2019, normal Windows'a göre çok daha hızlı ve stabil, şimdi aklında oluşan birkaç soruyu yanıtlayayim: Nedir bu LTSC? LTSC sürümler, iş yeri bilgisayarları ve düşük bilgisayarlar için yapılmış özel sürümler, bu kadar önerilme sebebi ise hem uzun yıllarca destek alıyor(benim önerdiklerimden LTSB 2016 2025'e kadar destek aliyor, LTSC 2019 ise 2029'a kadar.) Hem de Microsoft'un gereksiz uygulamaları yok. Hangisini kurmalıyım soruna gelecek olursak, onu senin seçmen daha iyi olur. Windows 7/8.1 temasını beğeniyorsan LTSB 2016, Windows 10 temasını beğeniyorsan LTSC 2019 kurmalısın(karanlık tema istiyorsan da LTSC 2019 kur). Valorant oynuyorsan LTSC 2021 kurmalısın, çünkü Valorant 19044 yapı istiyor, LTSC 2019 ise 17763 yapı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı