Ghost Spectre Windows 10 vs 11

Şimdi dediğini yapıyorum başkan FAT32'yle yazdırıyordum iptal ettim NTFS yaptım.

Yazdirdik bu sefer boyle birsey diyor
Şuan bozuk bir Windows var bilgisayarda onu açmaya çalışıyor gibi görünüyor, BIOS’tan USB belleği en üste aldınız mı?

Şu an bozuk bir Windows var bilgisayarda onu açmaya çalışıyor gibi görünüyor, BIOS'tan USB belleği en üste aldınız mı?

Evet dostum her şeyi yaptim kuruluma geldim ama hala aynı hatayi veriyor. Bunu verdi bu sefer yukleme ekraninda

Dosya Ekleri

• E5933092-3C2F-45D0-85E6-5AE92B051136.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 86
Tekrar aynı hatayı vermiş, Update 6 ISO'sunu dener misin kanka?

Aynen onu deneyecegim ama Windows'a nasıl ulasabilirim ya her şeyi sildim surekli elimde W11 USB'si var tekrar W11 atiyorum sorunsuz sekilde.

Revision OS öneririm. Şu an kullanıyorum aşırı memnunum.
Bende revision OS kullanmayı düşünüyorum fakat oyun performansına ne kadar etkili olur bilemiyorum. indirmeye değer mi?

Bende revision OS kullanmayı düşünüyorum fakat oyun performansına ne kadar etkili olur bilemiyorum. indirmeye değer mi?
Kesinlikle değer. FPS farkı benim sistemimde gerçekten iyi oldu. Minecraft'ta 150-200 alırken şimdi 250-300 alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…