Ghost Spectre Windows 10 vs Windows 11

BozKartal

Hectopat
Daha fazla  
RAM
9 cl 1333 mhz
SSD veya HDD modeli
Kioxia 480gb
Ekran kartı
Nvidia Geforce 710m
Anakart
Acer
İşlemci
i5 3230M
Acer Aspire E1-571G laptopumda 3. nesil i5, 4 GB RAM, 480GB SSD, NVIDIA 710M var. Ve Win 8.1 yüklü durumda. İşletim sistemi yükselteceğim ama hangisini yapayım çok kararsız kaldım. Diyelim ki seçtim, compact mı yoksa superlite mi olmalı onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer Windows 10'un orijinalini indirirsem dahi kasma, takılma, donma vb. şeyler olma olasılığı çok yüksek. Zira 4 GB RAM'im var. Dediğim gibi, Ghost Spectre Windows 11 mi Windows 10 mu çok kararsızım. Sanırım Windows 10 kurup, 11 teması ayarlamak en mantıklısı.

Düz kurulum yap Custom ISO'larla uğraşma.

Windows 10 öneririm Windows 11're iki defa geçtim iki defasındada bin pişman kaldım.

Eğer Windows 10'un orijinalini indirirsem dahi kasma, takılma, donma vb. şeyler olma olasılığı çok yüksek. Zira 4 GB RAM'im var. Dediğim gibi, Ghost Spectre Windows 11 mi Windows 10 mu çok kararsızım. Sanırım Windows 10 kurup, 11 teması ayarlamak en mantıklısı.

Sırf tema için uğraşmayın.
4 GB RAM olsa bile Windows kurulumda ona göre kendini ayarlıyor.
SSD olduğu için kasma donma yaşamazsın düz Windows 10 kurun gitsin.

Sırf tema için uğraşmayın.
4 GB RAM olsa bile Windows kurulumda ona göre kendini ayarlıyor.
SSD olduğu için kasma donma yaşamazsın düz Windows 10 kurun gitsin.

Hocam bende her şey farklı gidiyor galiba ne kadar temiz kurulum yapsam bile Windows 10 çok kasıyor hiçbir oyunda doğru dürüst performans vermiyor 220 GB SSD 500 GB HDD var ama çok kötü performans.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı