kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Merhaba, ben Ghost Spectre Windows 11 kuracağım. Sizce kurayım mı? Ve kullanan arkadaş varsa memnun mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Merhaba, ben Ghost Spectre Windows 11 kuracağım. Sizce kurayım mı? Ve kullanan arkadaş varsa memnun mu?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 kenanbirkan dedi: Merhaba, ben Ghost Spectre Windows 11 kuracağım. Sizce kurayım mı? Ve kullanan arkadaş varsa memnun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o sürümler nedense FPS düşürdü bende. Ben şahsen Windows 10/11 kurar debloat yapar önüme bakarım
kenanbirkan dedi: Merhaba, ben Ghost Spectre Windows 11 kuracağım. Sizce kurayım mı? Ve kullanan arkadaş varsa memnun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o sürümler nedense FPS düşürdü bende. Ben şahsen Windows 10/11 kurar debloat yapar önüme bakarım
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 Kick Furkanowski dedi: Hocam o sürümler nedense FPS düşürdü bende. Ben şahsen Windows 10/11 kurar debloat yapar önüme bakarım. Genişletmek için tıkla... 11 de debloat yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl oluyor.
Kick Furkanowski dedi: Hocam o sürümler nedense FPS düşürdü bende. Ben şahsen Windows 10/11 kurar debloat yapar önüme bakarım. Genişletmek için tıkla... 11 de debloat yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl oluyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 kenanbirkan dedi: Merhaba, ben Ghost Spectre Windows 11 kuracağım. Sizce kurayım mı? Ve kullanan arkadaş varsa memnun mu? Genişletmek için tıkla... Oynanmış sürümleri kullanmayınız, her zaman arjinal sürüm kullanınız. Veya illa modlamak istiyorsanız NTLite gibi programlar ile kendiniz modlayınız.
kenanbirkan dedi: Merhaba, ben Ghost Spectre Windows 11 kuracağım. Sizce kurayım mı? Ve kullanan arkadaş varsa memnun mu? Genişletmek için tıkla... Oynanmış sürümleri kullanmayınız, her zaman arjinal sürüm kullanınız. Veya illa modlamak istiyorsanız NTLite gibi programlar ile kendiniz modlayınız.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Soft Donanım dedi: Oynanmış sürümleri kullanmayınız, her zaman arjinal sürüm kullanınız. Veya illa modlamak istiyorsanız NTLite gibi programlar ile kendiniz modlayınız. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de NTLite oluyor mu?
Soft Donanım dedi: Oynanmış sürümleri kullanmayınız, her zaman arjinal sürüm kullanınız. Veya illa modlamak istiyorsanız NTLite gibi programlar ile kendiniz modlayınız. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de NTLite oluyor mu?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #6 kenanbirkan dedi: 11 de debloat yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor hocam yabancıların bir sürü videosu var hatta ben yapmıştım
kenanbirkan dedi: 11 de debloat yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor hocam yabancıların bir sürü videosu var hatta ben yapmıştım
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 Kick Furkanowski dedi: Yapılıyor hocam yabancıların bir sürü videosu var hatta ben yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Atar mısın kanka ben kurmaya başlıyorum Windows 11'i o zaman.
Kick Furkanowski dedi: Yapılıyor hocam yabancıların bir sürü videosu var hatta ben yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Atar mısın kanka ben kurmaya başlıyorum Windows 11'i o zaman.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #8 kenanbirkan dedi: Atar mısın kanka ben kurmaya başlıyorum Windows 11'i o zaman. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işine yarayabilir ilk başta sistem de ayarlamalar falan yapıyor en sondada debloat aracıyla nasıl yapılcağını gösteriyor
kenanbirkan dedi: Atar mısın kanka ben kurmaya başlıyorum Windows 11'i o zaman. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işine yarayabilir ilk başta sistem de ayarlamalar falan yapıyor en sondada debloat aracıyla nasıl yapılcağını gösteriyor
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #9 kenanbirkan dedi: Windows 11 de NTLite oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor.