Ghost Spectre'nin hangi sürümünü kullanmak daha mantıklı?

sefir7capone

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6gb 2100mhz
SSD veya HDD modeli
colorful 128gb ssd ve 500gb segeate hdd
Ekran kartı
intel hd graphic 5500 ve Nvidia Geforge 830M
İşlemci
İ3 5010U 3.10ghz
Öncelikle merhaba ben şu anda aktif olarak Windows 11 kullanıyorum aslında bilgisayarım kötüde değil ama CS:GO Minecraft ETS 2 oyunlarında özellikle ETS 2 de daha fazla FPS alır mıyım şu an Minecraft 150FPS sabit CS:GO orta ayarlarda 60FPS ama çok fazla drop yiyorum bazen 45FPS'lere kadar iniyor Linux denedim ama ETS 2 orijinal değil ve Wine SSD dışında bir yere kurmuyor o yüzden Windows 11'e geri döndüm ortalama iki gündür araştırıyorum ve hem destek hem stabilize konusunda en iyisi Ghost Spectre diye gördüm neyse özetle Defender ve Microsoft uygulamalarının çoğunu istemiyorum hangi versiyonu indirmeliyim sürümlerin içerikleri paylaşılmadığı için açtım bu konuyu yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Windows 10 kullanmanız daha iyi olur.

Windows 10 kullanmanız daha iyi olur.

Ya tüm yapmaları teker teker denedim ama hiçbir şey kurulu olmamasına rağmen benim her şeyin kurulu olduğu Windows 11'den pek bir farkı yoktu bende dedimki hemen hemen aynıdır zaten direk orijinale geçeyim daha mantıklı Ghost Spectre benim işlemcimi çok fazla kullanıyordu PC açıldıktan 3 veya 4dk sonra işlemci canları tam performans modda çalışmaya başladı ama normal Windows 11'de ben oyun oynarken bile işlemci fanları tam performans moduna 25-30dk sonra girerdi. (bahsettiğim oyun CS ama Minecraft'ta bazen 40dk boyunca da işlemci fanım tam performans modunda çalışmadı)

Neyse özetle arkadaşlar ben denemek için yaptım ama gerçektende gerek yok böyle şeylere bana kalırsa Linux kullanın ben SSD mi yükseltip Linux'a geçmeyi düşünüyorum zaten şu an 128 GB diye Wine üzerinden ne indirsem SSD'ye kuruyor ondan dolayı Linux kullanmıyorum dediğim gibi en mantıklısı orijinal olanı kullanmak Windows 11 kullanamıyorsanız Windows 10 kullanın bir dock (menü çubuğu) için işletim sistemi değiştirmeye ne gerek var bilemiyorum hem Windows 10Pro'da bile hiçbir şey yokken 35-40 civarı arka plan işlemi açık ben Windows 11 Home sürümünü kullanmama rağmen arkada 35'ten fazla işlem yapıyor benim Windows 11 kullanma sebebime gelirsek daha güncel ve bir sorunum olduğu zaman Microsoft'tan direkt destek alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…