Ghost V3 D5 alınır mı?

850 Lite 1 TB.

Anakart b oluyor yine o sistemi onerdim. Yoksa Gaming gen olani da alabilirsin, parcalari daha markali.
Ama burada ssd daha iyi gibi bir de ekran kartını oc yapayım mı? Tam 25k ya denk geliyor. Sizce ne yapmalıyım bu konularda pek bilgi sahibi değilim de

Ama burada SSD daha iyi gibi bir de ekran kartını OC yapayım mı? Tam 25k ya denk geliyor. Sizce ne yapmalıyım bu konularda pek bilgi sahibi değilim de.

Ekran karti OC diye daha fazla vermeye gerek yok. BIOSTAR anakart sana uygunsa alabilirsin sistemi.

@Prime777 bir sorum daha olacak monitörde satın alacağım 5k bütçem var g24f2 mi mantıklı sizin attığınız aoc mu ya da başka önerebileceğiniz model var mı? Cs Valorant ve oynarsam birkaç hikayeli oyun oynayacağım.

AOC monitor.

@Prime777 ileride işlemciye sıvı soğutucu almayı planlıyorum öneriniz var ise not alayım

Oyun oynamaya yeni baslayacagim hoşuma giden oyunları oynayabilirim ,belirttiğiniz 2 sisteminde paylasabilirsiniz sizin tecrubenize göre hangisi derseniz onu alacağım

@Prime777 ileride işlemciye sıvı soğutucu almayı planlıyorum öneriniz var ise not alayım.

Bence BIOSTAR anakart var, BIOS'u kotu, ama yine de b chipset diye alacaksan sistemi al. Yine de Gaming.Gen.TR olani alirdim. ASRock olsa neyse ama BIOSTAR sevmiyorum.

LE500 DeepCool.

Oyun oynamaya yeni baslayacagim hoşuma giden oyunları oynayabilirim, belirttiğiniz 2 sisteminde paylasabilirsiniz sizin tecrubenize göre hangisi derseniz onu alacağım.

RTX4060 Ti 16 GB, BIOSTAR B650, 850 Lite 1fb, Vento VG15FE FSP ppu.

Team t Force RAM.

“Bence BIOSTAR anakart var, BIOS'u kotu, ama yine de b chipset diye alacaksan sistemi al. Yine de Gaming.Gen.TR olani alirdim. ASRock olsa neyse ama BIOSTAR sevmiyorum.” @Prime777 Bu yorumu bana mı yaptınız anlayamadım aklım karıştı

Evet, BIOSTAR anakart var sistemin icerisinde. BIOSTAR BIOS'u karisik, kotu, destegi de iyi degildir bence. ASRock gibi daha resmi olsa neyse ama BIOSTAR pek de iyi degil bence.

Evet, BIOSTAR anakart var sistemin icerisinde. BIOSTAR BIOS'u karisik, kotu, destegi de iyi degildir bence. ASRock gibi daha resmi olsa neyse ama BIOSTAR pek de iyi degil bence.
Bilmediğim için o anakartı alacaktım uyarınız için teşekkürler.
Peki görseldeki sistemi mi satın almalıyım yoksa kalite olarak daha iyi olan gaming gen tr deki sistemi mi alayım

Dosya Ekleri

• IMG_0710.png
    200,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…