Rehber GhostBSD kurulum rehberi

Uygulama çeşitliliği açısından en zengin BSD nedir? @darksoulselami
Hepsi BSD kerneli üzerinde inşa edilmiştir. Bu yüzden çok da fark yok. Fakat repo çeşitliliği açısından FreeBSD en çok pakete sahip.

BSD mantığı Gentoo ile neredeyse aynıdır hatta. Linux için yapılmış programın kaynak kodunu BSD'de derletirsen sorunsuz çalışır.

GhostBSD ev içi kullanım için uygun mu? Ve uygulamaları Linux gibi mi kuruyoruz?

Wine için bir fikrim yok. Kullanma gereksinimi duymadım. Evet uygulamaları terminal üzerinden kuruyoruz. Ek olarak GUI kurucular da mevcut. Oyun konusundan VulkanAPI yoktu sanırım. Bu yüzden oyun tarafı sınırlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda GhostBSD üzerinden CS:GO oynanış videosu var. Video GhostBSD sitesinde yayınlanmıştı.

Zamanında kurup, Discord olmadığı için linuxa geri dönmüştüm hatırlıyorum paket sınırlı olmasa güzel bayağı, tavsiye ederim ama yeni bu işlere girmişlere tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…