T tiger131 Femtopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 108 12 Ocak 2024 #1 Günlük kullanım için Ghostbsd nasıldır? BSD türevi işletim sistemlerini deneyimlemek ve bilgi sahibi olmak istiyorum sizce başlangıç için nasıl olur?
Günlük kullanım için Ghostbsd nasıldır? BSD türevi işletim sistemlerini deneyimlemek ve bilgi sahibi olmak istiyorum sizce başlangıç için nasıl olur?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2024 #2 Günlük kullanım için BSD dağıtımları uygun değil. Sürücü ve donanım esteği yetersiz. Yeterince paket yok bence.
Günlük kullanım için BSD dağıtımları uygun değil. Sürücü ve donanım esteği yetersiz. Yeterince paket yok bence.
T tiger131 Femtopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 108 12 Ocak 2024 #3 Cruslan dedi: Günlük kullanım için BSD dağıtımları uygun değil. Sürücü ve donanım esteği yetersiz. Yeterince paket yok bence. Genişletmek için tıkla... BSD deneyimlemek için kullanmak istiyorum aslında ama zaten asıl amacı günlük kullanım değil sanal makineye kurup denemek daha mantıklı.
Cruslan dedi: Günlük kullanım için BSD dağıtımları uygun değil. Sürücü ve donanım esteği yetersiz. Yeterince paket yok bence. Genişletmek için tıkla... BSD deneyimlemek için kullanmak istiyorum aslında ama zaten asıl amacı günlük kullanım değil sanal makineye kurup denemek daha mantıklı.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2024 #4 tiger131 dedi: BSD deneyimlemek için kullanmak istiyorum aslında ama zaten asıl amacı günlük kullanım değil sanal makineye kurup denemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O zaman FreeBSD dene. Ama hiçbir BSD tatmin etmez genel kullanımda bence.
tiger131 dedi: BSD deneyimlemek için kullanmak istiyorum aslında ama zaten asıl amacı günlük kullanım değil sanal makineye kurup denemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O zaman FreeBSD dene. Ama hiçbir BSD tatmin etmez genel kullanımda bence.
T tiger131 Femtopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 108 12 Ocak 2024 #5 Cruslan dedi: O zaman FreeBSD dene. Ama hiçbir BSD tatmin etmez genel kullanımda bence. Genişletmek için tıkla... Doğrudur distrowatch da çokça düşük puanlı eleştiri yorumuda var zaten pek önerilmiyor günlük kullanım için.
Cruslan dedi: O zaman FreeBSD dene. Ama hiçbir BSD tatmin etmez genel kullanımda bence. Genişletmek için tıkla... Doğrudur distrowatch da çokça düşük puanlı eleştiri yorumuda var zaten pek önerilmiyor günlük kullanım için.