Napimolm Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Tam olarak nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama eski monitörü 2. monitör yapmak istemiştim ama sabit durduğu yerde bile resmen ghosting gibi görüntü kayıyor bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri IMG20231004122217.jpg 91,7 KB · Görüntüleme: 44 IMG20231004122403.jpg 105 KB · Görüntüleme: 50
Tam olarak nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama eski monitörü 2. monitör yapmak istemiştim ama sabit durduğu yerde bile resmen ghosting gibi görüntü kayıyor bilgisi olan var mı?
Mehmet Yasin Kilimlio Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #2 Büyük ihtimal VGA kullanıyorsunuz. VGA'yı iyice bastırın sokete. Olmazsa daha kaliteli bir VGA kablosu alın.
Büyük ihtimal VGA kullanıyorsunuz. VGA'yı iyice bastırın sokete. Olmazsa daha kaliteli bir VGA kablosu alın.
Napimolm Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 Mehmet Yasin Kilimlio dedi: Büyük ihtimal VGA kullanıyorsunuz. VGA'yı iyice bastırın sokete. Olmazsa daha kaliteli bir VGA kablosu alın. Genişletmek için tıkla... İki farklı VGA ile denedim iki farklı PC ile denedim ama sonuç aynı.
Mehmet Yasin Kilimlio dedi: Büyük ihtimal VGA kullanıyorsunuz. VGA'yı iyice bastırın sokete. Olmazsa daha kaliteli bir VGA kablosu alın. Genişletmek için tıkla... İki farklı VGA ile denedim iki farklı PC ile denedim ama sonuç aynı.